Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. CFR-ul „fierbe”. De ce s-a rupt totul pentru campioana României în acest sezon: „Asta le dă neliniște”. Video

CFR Cluj e aproape să rateze al șaselea titlu consecutiv. Motivele pentru care lucrurile scârțâie la campioana României.
14.04.2023 | 09:27
Exclusiv CFRul fierbe De ce sa rupt totul pentru campioana Romaniei in acest sezon Asta le da neliniste Video
Exclusiv. CFR-ul fierbe. De ce s-a rupt totul pentru campioana României în acest sezon Asta le dă neliniște. Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj e la patru puncte de liderul din SuperLiga, Farul Constanța, iar în studioul FANATIK SUPERLIGA s-au analizat motivele pentru care ardelenii pierd teren în play-off.

CFR Cluj, în degringoladă. De ce poate rata titlul echipa lui Dan Petrescu

Robert Niță știe de ce Dan Petrescu nu reușește să redreseze pe CFR Cluj: „Eu cred că liniștea le lipsește și chiar am făcut așa o retrospectivă și m-am uitat în anii precendenți. Eu nu mi-aduc aminte în anii trecuți ca Dan Petrescu, în afară că îi ridica în slăvi pe adversari, că tot timpul avea nevoie de minuni dumnezeiești. 

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Fostul atacant nu a uitat declarațiile lui Dan Petrescu legate de apărarea lui CFR Cluj dinainte de pauza pentru meciurile naționalei: „Iese și spune că cei patru fundași sunt penibili. Primul meci după revenirea internaționalilor, când unul dintre penibili marchează pentru România și a fost cel mai bun jucător, vine și spune: ‘Ăștia pe care i-am băgat sunt rezerve, n-au CV-uri, nu mă ajută cu nimic, nu sunt ce trebuie!’. 

Iar după meci vine și Burcă, voce și în vestiar alături de Deac și Hoban: ‘Păi da, domne, că aici s-au câștigat campionate nu știu cum, că ăla n-a dat pasă de gol, că ăla e egoist, că noi am avut grupul’. Păi tocmai ăla nu-l aveți! Că în urmă cu doi-trei ani nu îți permiteai să ieși să îi spui lui Petrila, Alibec că nu o dă în fața porții și să îți critici colegii”, a fost reacția dură a lui Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nae Constantin, despre problemele lui CFR Cluj: „E într-o situație în care nu a mai fost în ultimii ani”

Nae Constantin că e de părere că CFR Cluj nu are experiență într-o cursă de urmărire a liderului: „CFR-ul e într-o situație în care nu a mai fost în ultimii ani. Era pe primul loc în play-off și dirijau tot. Acum totul este mai echilibrat ca oricând. Se băteau doar cu o echipă.

Acum Farul e surpriză și sper să poată să țină ritmul ăsta până la final. FCSB-ul sunt și ei destul de OK, plus celelalte echipe care pot încurca pe oricine. Probabil asta le dă neliniștea pe care n-au arătat-o până în momentul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Florin Motroc a continuat în aceeași direcție: „E greu. Una e când ești în frunte și îți propui să rămâi acolo… Farul nu cred că a coborât niciun moment sub locul doi campionatul ăsta. Au adus niște jucători care pe la alte echipe erau puși așa deoparte. Alibec, Nedelcu, Băluță, care nu mai jucau nimic pe nicăieri. Hagi a găsit tratamentul și i-a făcut pe toți să renască”.

Chiar și în aceste condiții, rapidistul le dă mai multe șanse ardelenilor decât FCSB-ului: „La CFR e o problemă. O putem da și pe parcursul lor din cupele europene, dar e clar că ține de inconstanța pe care au arătat-o. Eu cred că rămân principalul pericol pentru Farul”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT