Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ciprian Marica, vizibil deranjat de ”roșul” lui Denis Alibec în meciul de la Craiova. ”Trebuie să-ți gestionezi tensiunea și ieșirile!” Video

Eliminarea lui Denis Alibec în partida de la Craiova a născut multe discuții, iar Ciprian Marica a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA de ce este supărat pe atacantul Farului.
16.05.2023 | 09:42
Exclusiv Ciprian Marica vizibil deranjat de rosul lui Denis Alibec in meciul de la Craiova Trebuie sati gestionezi tensiunea si iesirile Video
Exclusiv. Ciprian Marica, vizibil deranjat de „roșul” lui Denis Alibec în meciul de la Craiova. „Trebuie să-ți gestionezi tensiunea și ieșirile!” Video
ADVERTISEMENT

Starul lui Gică Hagi a fost protagonistul primei reprize a întâlnirii din Bănie, ratând un penalty, oferind un assist și fiind eliminat după ce i-a aplicat o lovitură în față lui Ștefan Vlădoiu.

Ciprian Marica i-a găsit scuze lui Denis Alibec după eliminarea de la Craiova

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ciprian Marica nu și-a ascuns dezamăgirea față de cartonașul roșu primit de Denis Alibec în prelungirile primei reprize cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

”Gestul lui în momentul ăla l-am înțeles, adică excesul ăla l-am simțit și l-am avut și eu. Nu cred că a avut intenția de a-l lovi, a vrut să facă fault, a vrut să aibă o descătușare, s-a pus în fața lui. Nu a fost intenționat, nu cred că a vrut să-i dea una. A vrut să facă fault, a vrut eventual să ia un galben, dar nicidecum nu s-a gândit că poate să fie roșu.

Pe de o parte îl înțeleg, pe de altă parte, sigur acum au trecut anii și peste mine, e foarte important să-ți gestionezi tenisiunea și ieșirile. Acum, la 40 de ani, văd altfel lucrurile. Însă, îmi aduc aminte că am luat un cartonaș roșu în finala Cupei între Șahtior și Dinamo Kiev.

ADVERTISEMENT

Tot la fel, am avut o ieșire și la momentul ăla mă întrebam de ce nu mă înțeleg oamenii și de ce nu înțeleg ieșirea mea că am fost nervos, că mi-a făcut ăla, că nu știu ce”, a declarat Marica. VEZI VIDEO AICI

Alibec, pierdere uriașă pentru Farul în finalul sezonului

Fostul internațional a mărturisit că nu este supărat pe Denis Alibec pentru gestul necugetat de la Craiova și crede că Farul are jucători care îl pot înlocui cu succes în acest final palpitant de sezon.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt supărat pe el, ca fost fotbalist îi înțeleg ieșirea, dar ca și conducător astăzi sigur că nu îmi convine și sunt puțin supărat. Am știut că e roșu direct cum am văzut faza. N-a avut intensitate, dar gestul se condamnă și nu avem ce discuta.

Am simțit că pică cerul pe mine, de ce să nu recunosc. Era un jucător important și e o pierdere, acum echipa trebuie să demonstreze forță, valoare, până la urmă nu trebuie să stai într-un jucător și cei care îl vor înlocui trebuie să demonstreze că se poate și fără Alibec.

ADVERTISEMENT

Și am demonstrat-o. Au fost și jocuri când el nu a fost în formă, când nu a avut cel mai bun randament și totuși echipa a câștigat. Din punctul ăsta de vedere trebuie să se ridice ceilalți la un nivel foarte  bun, Gică să fie inspirat și să gestioneze tensiunea asta foarte bine”, a spus Ciprian Marica, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT