Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Contre în direct despre antrenamentele FCSB la Berceni. „Patru zile libere” / „Nu e adevărat! Ăștia ne exorcizează, nu ne antrenează”. Video

Antrenamentele celor de la FCSB a fost subiect de dezbatere la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici. Contre în direct cu privire la ședințele de pregătire ale roș-albaștrilor.
13.03.2023 | 21:40
Exclusiv Contre in direct despre antrenamentele FCSB la Berceni Patru zile libere  Nu e adevarat Astia ne exorcizeaza nu ne antreneaza Video
Contre între Vivi Răchită și Florin Gardoș pe seama antrenamentelor de la FCSB. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat partida cu Sepsi, scor 1-0 în etapa 30 din SuperLigă și a acces în play-off de pe ultimul loc pe podium. Totuși, Vivi Răchită este convins că jucătorii celor de la FCSB nu se antrenează la capacitate maximă, acesta fiind principalul motiv pentru reprizele secunde mai puțin reușite făcute de roș-albaștrii.

Vivi Răchită se îndoiește de antrenamentele jucătorilor de la FCSB: „Adevăr 100%”

După un start slab de sezon, FCSB a reușit să revină în prim-plan pentru câștigarea primului titlu după o pauză de opt ani. În victoria roș-albaștrilor cu CFR Cluj, scor 1-0 în Gruia, șapte dintre jucătorii echipei pregătite de Mihai Pintilii au înregistrat performanțe fizice deosebite.

ADVERTISEMENT

Totuși, Valeriu Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că jucătorii de la FCSB au nu mai puțin de patru zile libere pe săptămână de la un meci la altul. „Voiam să spun că după ce am văzut echipele și primele minute am crezut că Sepsi n-are antrenor după cum a făcut echipa.

VEZI VIDEO MAI JOS

Cu Bălașa fundaș dreapta, cu Ciobotariu și acel Tamas care e co-autor la golul FCSB-ului, cei doi fundași centrali. N-a câștigat niciun duel. De-abia la pauză cred că a intrat antrenorul la Sepsi în vestiar”, a spus Valeriu Răchită, care ulterior a dezvăluit ciclul săptămânal al vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT

„Echipele care joacă împotriva FCSB-ului, nu analizează jocul? FCSB începe foarte tare, începe pe pressing, începe ca în prima repriză să te subordoneze, să te domine. În repriza a doua toate echipele care au jucat contra FCSB-ului au dominat. De ce? Să vă spun pe surse credibile, adică adevăr 100% ciclul săptămânal al FCSB-ului. 

Contre în direct cu privire la antrenamentele FCSB la Berceni: „Patru zile libere și pierdute” / „Ăștia ne exorcizează”

„Duminică meci, luni-marți liber. Deci liber, vacanță! Miercuri ne întâlnim la bază la Berceni. Facem un antrenament de reacomodare, facem o caterincă, o miuță, o bere sau un masaj. Joi-vineri se lucrează jocuri, se lucrează finalizare. Sâmbătă se face antrenamentul dinainte de meci și duminică se joacă.

ADVERTISEMENT

Gândește-te la jucătorii care nu joacă duminică. Sâmbătă au antrenament, dar nu intră în scheme, nu intră în tactică. Duminică nu joacă și au luni și marți liber. Patru zile libere și pierdute. Ciclul săptămânal de antrenament de la FCSB”, a dezvăluit Valeriu Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Florin Gardoș, fostul fotbalist al FCSB-ului, nu a digerat cu ușurință dezvăluirile lui Vivi Răchită și a ținut să îl contrazică pe fostul antrenor al Petrolului Ploiești. Specialistul FANATIK SUPERLIGA și-a adus aminte un episod cu Florin Achim, fostul jucător al vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

„Eu nu cred. Eu îl cunosc pe (n.r. Thomas Neubert) Tomi. Îmi aduc aminte discuțiile pe care le-am avut cu Florin Achim la început de sezon. ‘Ăștia te exorcizează nu te antrenează’. Astea au fost cuvintele lui. S-a schimbat acum brusc toată filozofia lui Thomas Neubert?

Și eu am încredere în Vivi Răchită, dar n-am încredere în sursă. Dacă o să confirme sursa o să-l sun pe Filip și o să-l întreb care e antrenorul echipei acum. Nu cred”, a spus și Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vivi Răchită este convins că Gigi Becali nu știe ce se întâmplă la antrenamentele FCSB: „Sforăie la Palat”

Vivi Răchită și-a menținut ideea și l-a contrat pe Florin Gardoș. Fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB) este convins că situația de la antrenamente este principala explicație pentru evoluțiile slabe ale FCSB-ului în a doua repriză. De asemenea, specialistul FANATIK SUPERLIGA susține că Gigi Becali nu știe ce se întâmplă la baza de antrenament de la Berceni.

„Tu vorbești de început de sezon. Eu vorbesc acum. Nu ai văzut ce a zis Leo Strizu. Că au fost articole și despre Neubert că se implică mai mult în tactica de joc, mai mult în pregătirea echipei. Acele lucruri n-au mai fost. Am spus eu ceva și nu s-a întâmplat în emisiune? Dacă știu de acolo că ăsta e programul. 

Gigi doarme la Palat nu știe despre asta. Eu știu de la cineva din interiorul clubului. Este sursă credibilă, adevărul. Gigi sforăie la Palat. Să ne uităm la UTA – FCSB pe un teren greu. I-a dominat UTA și i-a făcut praf. Farul le-a dat două goluri. Nu există ciclu săptămânal fără să ai o zi cu două antrenamente”, au fost dezvăluirile lui Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă oferă cele mai multe exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT