Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Contre în direct la Fanatik SuperLiga. Robert Niță e dur: “Atitudinea nu poți să o antrenezi. Nu au ‘cojones'” Video

Robert Niță a avut un discurs dur la FANATIK SUPERLIGA la adresa jucătorilor Rapidului după prestația rușinoasă de pe terenul lui Sepsi, scor 0-2.
11.04.2023 | 12:13
Exclusiv Contre in direct la Fanatik SuperLiga Robert Nita e dur Atitudinea nu poti sa o antrenezi Nu au cojones Video
Exclusiv. Contre în direct la Fanatik SuperLiga. Robert Niță e dur Atitudinea nu poți să o antrenezi. Nu au 'cojones'. Sursă foto: Colaj Fanatik / Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a suferit prima înfrângere în play-off, 0-2 pe terenul lui Sepsi, după o partidă în care formația din Giulești a arătat foarte rău. Influencerul Robert Niță a analizat meciul la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și pune eșecul pe seama valorii scăzute a lotului. În plus, mulți dintre fotbaliști nu pot rezista la presiune.

Robert Niță, dezamăgit de favoriții săi după Sepsi – Rapid 2-0: “Astea sunt limitele în momentul de față. Atitudinea nu o poți antrena”

“Trebuie să ne uităm la componența lotului Rapidului. Poate pentru unii dintre jucători acesta aste maximul ce pot oferi. Poate unii dintre ei nu rezistă la presiune. Giuleștiul, Rapidul, indiferent unde joacă înasemnă presiune. Mă uit la statistică, Rapid e superioară doar la posesie.

ADVERTISEMENT

Pentru că Sepsi s-au fript o dată în Giulești, unde au venit să joace și în minutul 30 era 3-0. Aseară Bergodi, foarte inteligent, face un joc de așteptare. Rapid are o posesie sterilă, nu ofensivă. Pasează Dragoș Grigore cu Junior Moraiș, cu Săpunaru și înapoi la portar. După pauză a fost altceva, cum a fost și la Farul și la CFR.

Astea sunt limitele în momentul de față. Îmi doresc mai mult decât mulți jucători să ia Rapid campionatul. Atitudinea nu o poți antrena. Nu au ‘cojones’ cum zicea Rednic. Nu au atitudine, nu au valoarea necesară. Uită-te la transferurile Rapidului. Erau mediocri la echipele unde au jucat”, a explicat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a contrat pe Robert Niță: “Cu Farul cum ai putut să ai atitudine cu o etapă înainte”

“Nu sunt de acord cu tine că astea sunt limitele! Cu Farul cum ai putut să ai atitudine cu o etapă înainte? Cum să nu ai atitudine cu Sepsi, după un joc bun cu Farul. Cum să te prezinți așa cu Sepsi, ca ‘mumiile egiptene'”, a intervenit Horia Ivanovici.

Pentru a-și susține punctul de vedere, Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că un jucător al Rapidului pur și simplu preferă să nu intre pe teren din cauza presiunii. La fel se întâmpla și în trecut, când un fotbalist foarte bun cum era Cornel Buta se pierdea pur și simplu atunci când juca pe Giulești.

ADVERTISEMENT

“Rapid se chinuie și cu divizionare B sau C în Cupa României. Mă înjură oamenii, unii îmi zic “Luțu 2”, dar asta e părerea mea. Asta e valoarea. Jucători care nu au fost obișnuiți să joace pentru obiective. Am vorbit cu un jucător al Rapidului care mi-a zis că mă urmărește. Mi-a zis ‘eu nu pot să joc la Rapid’.

Robert Niță a dezvăluit că un jucător din lotul lui Mutu i-a spus că nu poate să joace la Rapid. Cornel Buta avea și el probleme pe Giulești

I-am zis ‘prietene, ești nebun? 95 la sută din fotbaliștii din prima divizie vor să ajungă la Rapid. Banii la zi, condiții de pregătire, antrenor bun, galerie cea mai tare, stadion sold-out’. A zis ‘nu pot, am momente în Giulești când mă rog să nu mă bage. Îmi tremură picioarele’.

ADVERTISEMENT

Cornel Buta la Brașov era Dani Alveș, Pele al fundașilor. Ajungea pe fiecare repriză de 10 ori în prima repriză să centreze. 7 în spatele porți, două în adversar și una la portar. Era palid ca foaia asta de hârtie. Mamă, am emoții’. Petre Marin a plecat din Giulești după șase luni”, a mai spus Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT
Tags: