Life

Exclusiv. Cristian Țânțăreanu, primele declarații după ce fiul său a fost reclamat la 112 pentru agresiune

10.02.2021 | 10:14
Exclusiv Cristian Tantareanu primele declaratii dupa ce fiul sau a fost reclamat la 112 pentru agresiune
Cristian Țânțăreanu refuză să mai vorbească despre fiul său, Dragoș, cu care nu se află în relații amiabile. Sursa foto: Stirile Kanal D
ADVERTISEMENT

Milionarul Cristian Țânțăreanu face primele declarații despre scandalul din Corbeanca,  în care a fost implicat fiul său, Dragoș Țânțăreanu.

Dragoș Țânțăreanu, fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, a ajuns pe mâna poliției, după ce ar fi atacat doi tineri, într-o parcare din Corbeanca. Motivul? Tinerii s-ar fi apropiat de mașina lui Dragoș Țânțăreanu care se afla în parcarea restaurantului pe care acesta l-a primit de la tatăl său, celebrul milionar Cristian Țânțăreanu.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Cristian Țânțăreanu, scandal cu Poliția

Conform informațiilor apărute în presă, mașina ar fi fost de vânzare, lucru care le-a stârnit curiozitatea tinerilor, însă, în momentul în care au încercat să se uite în interior, Dragoș Țânțăreanu, fiul lui Cristian Țânțăreanu, ar fi ieșit nervos din restaurant și i-ar fi luat la bătaie.

Dragoș Țânțăreanu, acuzat de agresiune

Scandalul ar fi avut loc sâmbătă seara, când, în urma unui apel la 112, un echipaj de poliție din Ilfov s-a deplasat la fața locului, unde i-a găsit pe reclamat și pe Dragoș Țânțăreanu, cel din urmă fiind recalcitrant și de față cu polițiștii. Oamenii legii l-au amendat cu 200 lei pentru tulburarea liniștii publice, scrie cancan.ro, și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a generat incidentul și dacă se impun și alte măsuri.

ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu și fiul său nu sunt în relații amiabile

FANATIK.RO l-a contactat pe milionarul Cristian Țânțăreanu care a recunoscut că a auzit despre scandalul în care a fost implicat fiul său, Dragoș, dar a refuzat să dea mai multe detalii. Omul de afaceri a mărturisit că nu se află în relații amiabile cu fiul său, de foarte mult timp, și nu dorește să comenteze acțiunile lui.

“Dom’le, am auzit și eu, dar nu comentez problema asta. Noi nu suntem în relații de multă vreme. Am auzit că s-a petrecut aici un incident, dar e treaba lui”, a declarat milionarul Cristian Țânțăreanu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dragoș Țânțăreanu nu este la prima problemă cu legea

Nu este prima dată când Dragoș Țânțăreanu (49 ani) are probleme cu legea. În 2010 a fost impicat într-un alt scandal, când Dragoș Mihalache, vicepreședintele Uniunii Industriașilor de la acea vreme, l-a acuzat de tentativă de omor, după ce l-a agresat în restaurantul pe care îl deține în “Paradisul verde” din Corbeanca. La vremea respectivă, victima susținea că fiul lui Cristian Țânțăreanu și-a premeditat fapta și l-a lovit în cap cu o scrumieră, punându-i viața în pericol.

Dragoș Țânțăreanu a respins toate acuzațiile

Dragoș Țânțăreanu
Dragoș Țânțăreanu a fost implicat de mai multe ori în scandaluri de agresiune. Sursa foto: Captura Pro TV

Scandalul ar fi izbucnit atunci de la nota de plată, dar, în cele din urmă, fiul lui Cristian Țânțăreanu a scăpat basma curată, pentru că victima și-a retras acuzațiile.

ADVERTISEMENT

“Îmi pare extrem de rău că un astfel de incident a avut loc în incinta restaurantului nostru. Resping orice acuzație a domnului Mihalache, potrivit căruia l-aș fi abuzat fizic provocându-i rana din zona capului”, spunea Dragoș Tânțăreanu, în 2010, conform Știrile ProTV.

 

 

 

ADVERTISEMENT