Life

Exclusiv. Cum a fost găsit, de fapt, Costin Mărculescu în cadă. Detaliul-cheie din ancheta morții

11.06.2020 | 12:25
Exclusiv Cum a fost gasit de fapt Costin Marculescu in cada Detaliulcheie din ancheta mortii
ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat în exclusivitate noi detalii despre moartea lui Costin Mărculescu. Actorul fusese găsit mort, în cadă, aseară, după ce vecinii au sunat de mai multe ori la 112 pentru a reclama că se întâmplă ceva ciudat în apartamentul actorului.

Costin Mărculescu era îmbrăcat în cadă: „Asta a fost sigur sinucidere”

Surse apropiate de actorul și cântărețul Costin ne-au dezvăluit un detaliu tulburător: Mărculescu era îmbrăcat în cadă.

ADVERTISEMENT

„Există un detaliu care mie îmi trezește un semn de întrebare. Pe Costin l-au găsit îmbrăcat în cadă. Asta a fost sigur sinucidere”, a dezvăluit sursa noastră.

„În ultima vreme se împrumuta des de la prieteni. Silviu Lepădatu, unul din oamenii care îl ajuta cel mai multe, împreună cu Doru Calangiu, patronul unui restaurant din București, îi dădea aproape lunar câte o sută de euro, mai ajuta cu mâncare și câinele cu care stătea”, ne-a mai spus sursa noastră.

ADVERTISEMENT

Prietenii nu știu să fi avut probleme de sănătate. Trăia ca un lup singuratic

Actorul Costin Mărculescu avea serioase probleme financiare în ultimele luni, fiind puternic afectat de criza economică provocată de pandemia de coronavirus.

Bărbatul urma să facă 51 de ani pe 29 iunie, însă, din păcate, nu a mai apucat să își țină ziua de naștere.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și actorul Costin Mărculescu este astăzi plâns de prietenii, admiratorii și colegii de breaslă și nimeni nu și-ar fi imaginat că acesta se va stinge atât de devreme.

Apropiații actorului susțin că acesta nu dădea semne că ar fi suferit de vreo boală. Una dintre cele mai apropiate prietene, Mihaela Moise, ne-a povestit că acesta era bine ultima oară când s-au văzut, la ziua actriței Eugenia Șerban.

ADVERTISEMENT

Moise ne-a mărturisit că niciodată nu s-a plâns că ar fi avut probleme medicale, însă a remarcat că nu mai comunica la fel de mult în ultima vreme cu cei dragi lui, devenind tot mai retras.

 

 

ADVERTISEMENT