Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Cum facem!? Mâine îl vreau la antrenament”. Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a negociat pentru antrenorul dorit la FCSB. Video

Elias Charalambous este pe val, dar FCSB putea avea alt antrenor în acest moment. Informații exclusive de la negocierile cu tehnicianul dorit de Gigi Becali.
05.05.2023 | 11:23
Exclusiv Cum facem Maine il vreau la antrenament Gigi Becali a pus mana pe telefon si a negociat pentru antrenorul dorit la FCSB Video
Exclusiv. „Cum facem!?”. Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a negociat pentru antrenorul dorit la FCSB: „L-a dorit foarte mult”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Bălănescu a fost invitatul special al celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Printre subiectele abordate, directorul general de la FC Voluntari a vorbit și despre interesul lui Gigi Becali pentru Liviu Ciobotariu.

Liviu Ciobotariu, dorit antrenor la FCSB. Cum a negociat Gigi Becali cu FC Voluntari: „Să vină mâine la baza de la Berceni”

FANATIK a anunțat în exclusivitate dorința lui Gigi Becali de a îl numi antrenor la FCSB pe Liviu Ciobotariu. Se întâmpla în toamna lui 2022, la începutul lunii noiembrie, după plecarea lui Nicolae Dică de pe banca tehnică. Mutarea a picat însă, site-ul nostru dezvăluind că tehnicianul n-a reușit să îl convingă primarul Florentin Pandele să-i dea drumul.

ADVERTISEMENT

Directorul general al ilfovenilor, Bogdan Bălănescu, a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a negociat personal cu Gigi Becali „transferul” lui Ciobotariu la FCSB.

„Am vorbit cu Gigi Becali când a dorit să îl ia pe Liviu Ciobotariu la FCSB. A fost real interesul. ‘Cum facem ca Liviu Ciobotariu să vină mâine la antrenament la baza de la Berceni?’ Seara m-a sunat.

ADVERTISEMENT

Era după un meci pierdut cred de FCSB. Și i-am spus că momentan nu se poate. Restul rămâne confidențial. Am mai avut 2-3 discuții, dar nu s-a putut.

Eu cred că genul de antrenor al lui Liviu place la toți conducătorii și la toți patronii. (n.r. – Cum a reacționat când l-ai refuzat?) Nu îmi mai aduc aminte (n.r. – râde). Cert este că Liviu și-a dorit să rămână la Voluntari”, a declarat Bogdan Bălănescu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FC Voluntari, pe val în play-out

Deși nu a reușit performanța din sezonul trecut, când s-a calificat în premieră în play-off, FC Voluntari se ține bine în acest sezon de play-out. Formația lui Liviu Ciobotariu este echipa momentului în a doua jumătate a clasamentului.

Ilfovenii au o serie de zece meciuri consecutive fără înfrângere și speră să ajungă la barajul pentru calificarea în cupele europene. Sunt pe locul 3 în play-out, cu 27 de puncte, cu patru mai puține decât primele două clasate, FC U Craiova 1948 și Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari deschide etapa a șasea a play-out-ului. Ilfovenii au meci vineri, 5 mai, de la ora 17:30, acasă, în compania lui FC Botoșani. Moldovenii speră și ei la primele două locuri din play-out, având același număr de puncte cu Voluntari și Hermannstadt.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT