Sport

Gigi Becali confirmă informația bombă oferită în exclusivitate de Fanatik: Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe sunt în finala pentru postul de antrenor la FCSB! Update Exclusiv

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, iar informația bombă aflată de FANATIK este că Gigi Becali are de ales între Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe.
01.11.2022 | 16:08
Gigi Becali confirma informatia bomba oferita in exclusivitate de Fanatik Liviu Ciobotariu si Eugen Neagoe sunt in finala pentru postul de antrenor la FCSB Update Exclusiv
Lupta finală pentru postul de antrenor la FCSB se va da între Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-11-2022
14:48

Gigi Becali, în exclusivitate pentru Fanatik: „Antrenorul FCSB se va alege dintre Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe”

Informația bombă pe care FANATIK v-a prezentat-o în exclusivitate în urmă cu puțin timp, că antrenorul FCSB se va alege între Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe, a fost confirmată chiar de patronul Gigi Becali.

„Este adevărat ceea ce știți, dar o să vedem mâine. Amândoi sunt sub contract, la amândoi țin foarte mult, că e vorba de oameni și amândoi sunt oameni foarte buni.

La momentul acesta nu mă pot hotărî între cei doi. O să vedem diseară la rugăciune. Trebuie să am binecuvântarea finului Pandele dacă vreau să-l iau pe Ciobotariu, la fel și cu cei de la Cluj. În momentul acesta chiar nu știu pe cine să aleg, pentru că țin foarte mult la amândoi”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru FANATIK.

FCSB a rămas fără antrenor după înfrângerea suferită luni seara cu U Cluj. Împins de la spate de declarațiile acuzatoare ale patronului Gigi Becali, Nicolae Dică și-a prezentat demisia marți dimineața, înaintea antrenamentului pe care îl avea programat la baza de la Berceni.

Gigi Becali negociază în secret cu Eugen Neagoe, antrenorul care luni seara a predat o lecție de fotbal FCSB-ului. E în „finală” cu Liviu Ciobotariu

Pentru că meciul cu West Ham din Conference League bate la ușă, Gigi Becali este obligat să numească în timp record un nou tehnician pe banca FCSB-ului. Mai ales că duminică e și derby-ul cu Rapid din campionat, iar alesul trebuie să se obișnuiască deja cu noii săi elevi.

ADVERTISEMENT

Iar informația bombă, de ultimă oră, pe care FANATIK v-o dezvăluie în exclusivitate, este aceea că Gigi Becali negociază în mare secret cu Eugen Neagoe, chiar antrenorul care luni seara i-a predat o lecție de fotbal FCSB-ului.

Un prim contact între părți a avut loc marți la prânz, dar deocamdată nu s-a luat nicio decizie. Din informațiile obținute de FANATIK, Eugen Neagoe se pregătește de antrenament cu elevii săi de la Cluj, iar o nouă rundă de negocieri va avea loc în această seară, când probabil îi va oferi și un răspuns final patronului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Totuși, Neagoe nu este singur în lupta pentru a ocupa postul lăsat liber de Nicolae Dică la FCSB. FANATIK vă dezvăluie în premieră că un alt nume luat în calcul de Gigi Becali este cel al lui Liviu Ciobotariu, aflat pe picior de plecare de la FC Voluntari. Practic, finala se va da între cei doi și abia în cazul în care nu se va ajunge la nicio înțelegere cu vreunul dintre ei se va discuta cu altcineva.

Liviu Ciobotariu luptă cu Eugen Neagoe pentru postul de antrenor la FCSB

Din informațiile obținute de FANATIK, Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe se luptă cu șanse egale pentru a deveni antrenorul FCSB. Gigi Becali îi apreciază pe amândoi, iar decizia va fi una la limită.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe are avantajul unei mai mari experiențe și al „școlii” Pițurcă, iar aceste calități Gigi Becali le apreciază foarte mult. Însă, tocmai apropierea prea mare față de Victor Pițurcă, de care-l leagă și o relație de rudenie, s-ar putea să fie un impediment în numirea lui Neagoe la FCSB. Gigi Becali nu uită fricțiunile avute de-a lungul timpului cu cel poreclit „Satana” și nu ar dori ca acesta să aibă o influență la echipa sa.

De partea cealalată, Liviu Ciobotariu l-a impresionat pe Gigi Becali prin modul cum a organizat-o pe FC Voluntari și prin rezultatele pe care le-a obținut cu echipa ilfoveană. Patronul FCSB nu poate uita cum trupa antrenată de Liviu Ciobotariu i-a făcut atâtea probleme, ba chiar i-a „furat” și titlul sezonul trecut, și crede că un asemenea antrenor i-ar fi acum de mare folos.

ADVERTISEMENT

În plus, în favoarea lui Liviu Ciobotariu a intervenit și Florin Pandele, primarul orașului Voluntari. Acesta se află într-o relație strânsă de prietenie și chiar rudenie cu Gigi Becali, iar recomandarea sa ar putea cântări greu în alegerea latifundiarului din Pipera.

Abia dacă ambele variante vor cădea, atunci Gigi Becali se va orienta spre un alt nume. Ar fi vorba despre Andrei Prepeliță, dat afară săptămâna trecută de la FC Argeș. Deși se vorbea la un moment dat și despre Ilie Poenaru, care s-a despărțit tot marți de UTA, acesta nici nu se gândește să vină la FCSB și este foarte aproape de a semna cu FC Voluntari, informație prezentată în exclusivitate de FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „2 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT