Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “De ce nu vine să cumpere Dinamo?”. Omul de afaceri care vrea să ia FCSB de la Becali, direcționat de Mitică Dragomir spre Ștefan cel Mare. Video

Simion Apreutese, omul de afaceri care vrea să cumpere FCSB de la Gigi Becali, este direcționat de Dumitru Dragomir către Dinamo.
05.05.2023 | 10:48
Exclusiv De ce nu vine sa cumpere Dinamo Omul de afaceri care vrea sa ia FCSB de la Becali directionat de Mitica Dragomir spre Stefan cel Mare Video
Dumitru Dragomir îl redirecționează pe Simion Apreutese către Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA care este numele omului de afaceri care vrea să cumpere FCSB. Simion Apreutese a purtat negocieri cu latifundiarul din Pipera pentru preluarea acțiunilor, însă Dumitru Dragomir îi sugerează omului de afaceri din Arad să se îndrepte către Ștefan cel Mare.

Dumitru Dragomir, propunere pentru omul de afaceri care vrea să ia FCSB: „Nu costă 25 de milioane, costă numai 15”

Ilie Dumitrescu a fost mediatorul care a făcut posibilă seria de negocieri dintre Gigi Becali și Simion Apreutese pentru cumpărarea FCSB. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Dumitru Dragomir a venit cu o propunere pentru deținătorul companiei de transport International Alexander.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a anunțat că Dinamo este de vânzare, iar o variantă plauzibilă pentru Simion Apreutese ar fi să investească la clubul din Ștefan cel Mare. „De ce nu vine să cumpere pe Dinamo că Dinamo e de vânzare și nu costă 25 de milioane, costă numai 15.

Dinamo este de vânzare de cinci ani”, a declarat Dumitru Dragomir, la FANATIK SUPERLIGA. În sezonul 2020-2021, Simion Apreutese a fost acționar la UTA Arad, când compania de transport pe care o conduce era sponsorul principal din sectorul privat al clubului din vestul României.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Alin Buzărin îi „înțeapă” pe șefii lui Dinamo: „Ei vor să decidă, dar să vină cineva care să dea bani”

Plecând de la afirmațiile lui Dumitru Dragomir, Alin Buzărin a ironizat conducerea celor de la Dinamo. La începutul lunii aprilie, Adunarea Generală a Creditorilor SC Dinamo 1948 SA a votat noul plan de reorganizare al clubului, care presupune tăierea unor datorii în valoare de 5 milioane de euro. „Dinamo nu e de vânzare. Dinamo caută niște oameni care să dea bani actualilor acționari care nu au de unde să dea.

Oamenii care sunt la Dinamo sunt acționari, ei vor să decidă, dar să vină cineva să le dea câte un milion pe an, 8 milioane, nu știu cum au zis, dar de decis să decidă tot ei. Așa au zis băieții.

ADVERTISEMENT

Au redus datoria de la 7,5 milioane la 2,5 milioane din pix. A fost de acord toată lumea, inclusiv judecătorul sindic din câte am înțeles”, a dezvăluit Alin Buzărin, despre situația de la Dinamo.

„Nu au avut să-i dea banii lui Dorin Șerdean”

Ulterior, Alin Buzărin a dezvăluit că noii patroni de la Dinamo îi sunt datori lui Dorin Șerdean cu 400.000 de euro. „Am înțeles că nu au avut să-i dea banii lui Șerdean, care are de luat vreo 400.000. Să nu devină și el chirografar până data viitoare să nu mai ia nimic”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Dacă or exista și proști pe pământul ăsta nu ar mai trăi deștepții. Apa, aerul și fraierul nu dispar niciodată”, a fost replica lui Dumitru Dragomir cu care a închis discuția.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT