Life

Exclusiv. Dezvăluirile lui Jador la Survivor. Mărturisiri dureroase din copilărie

12.01.2021 | 18:30
Exclusiv Dezvaluirile lui Jador la Survivor Marturisiri dureroase din copilarie
ADVERTISEMENT

FANATIK vine cu dezvăluiri intime despre celebrul Jador, care a povestit despre greul prin care a trecut până să ajungă cunoscut. Faimosul de la Survivor Romania, care este apreciat de milioane de fani, își testează limitele fizice și psihice în una dintre cele mai intense și unice experiențe, odată cu participarea acestuia în celebrul reality, care a cucerit Romania, încă de la debutul emisiunii.

Jador, despre momentele pline de sărăcie trăite în copilărie: „ Aveam o sobă din lemn și din lut, afară, în curte, unde găteam”

Un familist convins și obișnuit cu greul încă de mic, Jador nu se sfiește să mărturisească că anii copilăriei i-au fost marcați de lipsuri și perioade dificile, acesta fiind nevoit, nu de puține ori, să meargă la muncile câmpului pentru a-și ajuta familia.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri dureroase făcute de Culiță Sterp la Survivor România. Drama prin care a trecut de mic copil

„Am fost la recoltat de cartofi, la muncă, cu ziua, și aveam probleme mari cu spatele. Știu că recoltam în genunchi cartofii și la finalul zilei de munca ne lasă să luăm cartofi acasă. L-am rugat pe acel proprietar dacă pot merge pe tarla în urma oamenilor, și să culeg eu și să duc acasă ce au uitat ei să recolteze.

Țin minte că am strâns peste 10 cartofi, am avut țoată iarna pentru familie. Aveam o sobă din lemn și din lut, afară, în curte. Făceam cartofi prăjiți, mâncare de cartofi, am asigurat mâncarea pentru iarna aceea”, a povestit Jador, înainte de a se aventura la Survivor Romania, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jador a povestit că și-a ajutat tatăl pentru a-și împlini una dintre dorințele sale, l-a sprijinit financiar, cu banii câștigați din munca, la fermă, pentru că părintele său să își achiziționeze un autoturism. „La prima mașină a tatălui meu am contribuit și eu cu bani, mergeam la ferma și am câștigat 600 de lei într-o luna de zile; erau bani. La acea vârstă, la 14 ani, am înțeles că tata își dorește o mașină și eu trebuie să îl ajut că să își ia acea mașină”, a mai spus Faimosul de la Survivor Romania.

Care este meniul concurenților de la Survivor România 2021. Ce mănâncă în fiecare zi

În prezent, banii nu mai sunt o problemă pentru artist, căci se bucură de aprecierea fanilor, este mai mereu numărul 1 în tendințele de pe Youtube și scoate hituri pe bandă rulantă. Jador este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care, însă, nu și-a lăsat familia la greu și își ajută rudele în continuare.

ADVERTISEMENT

Fire modestă, cântărețul recunoaște că a fost sărac și a muncit pe câmp pentru a avea bani de mâncare. Originar din Bacău, Jador a devenit cunoscut după participarea la Puterea Dragostei, emisiune reality de la Kanal D.

„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul...
Imposibil de recunoscut pe străzile din America și interzis 6 luni în fotbalul din România, a revenit în țară și la vechiul look
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față...
Procesul crimei din Grădina Botanică din Craiova. Ucigașul lui Melis este față-n față cu băiatul care a supraviețuit atacului
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8...
𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 | Am aflat cine este printre ispitele de Insula Iubirii sezonul 8 😮 Nimeni nu se astepta sa revina dupa ce s-a intamplat sezonul trecut
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Elon Musk ar putea distruge Gmail. Sfârșitul se apropie
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume