Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „E care pe care, pe valoare!” Gigi Becali, gata de război total cu Hagi: “Dacă nu poți, stai acasă, la bază la Berceni!” Video

Gigi Becali a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre duelul decisiv pe care FCSB îl are cu Farul în penultima etapă a campionatului.
16.05.2023 | 21:50
Exclusiv E care pe care pe valoare Gigi Becali gata de razboi total cu Hagi Daca nu poti stai acasa la baza la Berceni Video
Exclusiv. E care pe care!. Gigi Becali, gata de război total în finala pentru titlu cu Farul Dacă nu, stai acasă, la bază, ce pretenții mai ai. Video
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a explicat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum va aborda FCSB-ul meciul cu Farul, spunând că dacă există jucători care să nu facă față presiunii, să rămână mai bine la baza din Berceni.

Gigi Becali, gata de război total cu Hagi

Gigi Becali este pregătit de războiul cu Gică Hagi și a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre cum va aborda FCSB meciul cu Farul, care poate schimba soarta campionatului:

ADVERTISEMENT

Păi dacă nu bați Farul fără Alibec ce mai vrei campion să fii? Stai acasă, stai la bază în Berceni și nu mai ai pretenții de fotbal. Dacă vrei să fii campion, trebuie să bați Farul! Cine bate, ăla e campionul!

Dacă bate Farul, ei sunt campioni, dacă batem noi, noi suntem campioni! Cine e mai bun, acum se vede. Care e mai mare! Dacă nu bați Farul, stai acasă și îți vezi de treaba ta.

ADVERTISEMENT

Echipa e mult mai bună, numai că echilibrează Hagi, dar să vă spun ceva, el îl mai avea pe Alibec. Hagi face cât cinci jucători, ce a făcut el cu Farul a făcut cinci jucători, e doar experiența lui, sper să nu se supere”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Ce face Hagi e de domeniul fantasticului!”

„Vorbeam și cu MM și îi spuneam că ce face Hagi e de domeniul fantasticului. Adică el ia jucători, el îi face fotbaliști. Spuneam că cine ar fi antrenori mari acum și am zis că e Lucescu, Olăroiu și Hagi.

ADVERTISEMENT

Aceștia sunt trei antrenori care îți garantează titlul în România. I-am spus: ’Băi, Mihai, dacă ar fi Hagi, Olăroiu și Lucescu nu m-aș mai băgat deloc’. De ce? Că fac oamenii treabă. Dar eu cred că e greu să poată să echilibreze în meciul ăsta”, a continuat Gigi Becali.

„Acum nu mai contează ce vorbește Becali, ce vorbește antrenorul înainte de meci. Aici e vorba despre o mare ambiție finală. Și la finală nu mai e nevoie să îi motivezi.

ADVERTISEMENT

Echipa e foarte puternică și foarte motivată și la antrenamente fac toți antrenamente foarte tari, sunt toți disperați să ia titlul, vă dați seama.

Florinel nu mai e Mbappe, Florinel ne-a adus până aici și sperăm să ne ducă mai departe!”, a mai spus patronul FCSB-ului, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT