Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. El e jucătorul la care Edi Iordănescu trebuie să renunțe: „Nu are viteză, nu creează, nu driblează. La el totul e întâmplare!” Video

George Pușcaș (26) a avut o nouă prestație modestă sub tricolor. La Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, vârful de la Genoa a fost aspru criticat de specialiști.
18.11.2022 | 14:12
Exclusiv El e jucatorul la care Edi Iordanescu trebuie sa renunte Nu are viteza nu creeaza nu dribleaza La el totul e intamplare Video
Exclusiv. El e jucătorul la care Edi Iordănescu trebuie sa renunțe: „Nu are viteză, nu creează, nu driblează. La el totul e întamplare!” Video. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu 33 de selecții și 10 goluri sub tricolor, George Pușcaș (26 de ani) nu reușește să convingă. Atacantul care evoluează acum la Genoa a fost criticat dur în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pușcaș a dezamăgit în amicalul cu Slovenia, pierdut de România, la Cluj, scor 1-2.

Edi Iordănescu trebuie să renunțe la George Pușcaș! Verdict dur: „E lent, n-are viteză”

În acest sezon, George Pușcaș a jucat extrem de puțin în Italia, la Genoa, formație care evoluează în Serie B. „9-arul” naționalei României a bifat șase prezențe în campionat și una în Coppa Italia, fără să reușească însă să marcheze un gol.

ADVERTISEMENT

După ce s-a contrat dur cu Ionel Ganea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu i-a pus o etichetă pe măsură și lui Pușcaș: „E un jucător lent. Nu are viteză. Mi se pare și puțin arogant, încrezut”. „Nu joacă. Mi se pare o condiție importantă”, l-a completat Florin Gardoș, pe fostul mare mijlocaș.

VEZI VIDEO MAI JOS

În asentiment cu Lupu a fost și jurnalistul Alin Buzărin: „Poate au contribuit și declarațiile alea, după meciul cu Bosnia.

ADVERTISEMENT

Dădea senzația că toată lumea are ceva cu naționala și nimeni nu savurează nu doar reușitele lui personale și acea victorie care nu ne-a ajutat cu mare lucru că tot am ieșit pe 4 și că trebuia să reacționăm altfel la reușitele lui.

Poate și atunci s-a creat o animozitate. Nu putem uita faza aia cu penalty-ul când era Contra la naționala când nu trebuie să execute el, ia el mingea și ratează”.

ADVERTISEMENT

„La el pare totul o întâmplare”

Adrian Ilie nu l-a menajat nici el deloc pe George Pușcaș, fotbalist cotat de transfermarkt.com la 3,5 milioane de euro: „Dacă am avea alți jucători în mijlocul terenului să jucăm pe alte calități poate l-aș folosi pe Pușcaș, dar când mă pui să facă o echipă îmi trebuie și un sistem de joc și îmi trebuie agresivitate în atac.

Nu creează, nu driblează. La el mi se pare că totul e o întâmplare. La U21 când l-am văzut, am crezut că naționala deja a câștigat un atacant. Dar nu a mai evoluat deloc din momentul respectiv și pentru că nu joacă mult la club și atunci nu poți să evoluezi”, a declarat „Cobra”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Când îl văd cum calcă el așa apăsat parcă e cu ciocate în picioare și cu lanț la gât. El e un jucător cu anumite calități, dar n-a evoluat deloc, deloc. Din contră, mi se pare că a involuat”, a concluzionat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT