Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Eu așa cred. Poate se desființau altfel”. Sabin Ilie a pus “ștampila” și a ales: CSA Steaua sau FCSB? Video

Sabin Ilie, fostul fotbalist al Stelei, a ales între CSA și FCSB. Ce părere are despre implicarea lui Gigi Becali la echipa din prima ligă.
04.04.2023 | 14:06
Exclusiv Eu asa cred Poate se desfiintau altfel Sabin Ilie a pus stampila si a ales CSA Steaua sau FCSB Video
Sabin Ilie a ales între FCSB și CSA Steaua. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Disputa dintre CSA Steaua și FCSB a împărțit fostele glorii ale roș-albaștrilor în două tabere. Sabin Ilie, fostul atacant care a trecut de-a lungul carierei pe la Steaua, Dinamo sau Rapid, consideră că echipa finanțată de Gigi Becali este continuatoarea Stelei București.

Sabin Ilie a pus „ștampila”: „Steaua este FCSB de astăzi”

Lupta pentru identitate și palmares dintre CSA Steaua și FCSB continuă. Înalta Curte de Casație și Justiție a trimis spre rejudecare procesul cu privire la palmares, iar avocatul Virgil Boglea este de părere că decizia magistraților reprezintă o mare victorie pentru echipa patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cu puține apariții publice după retragerea din activitate, Sabin Ilie a revenit în forță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI alături de fratele său, Adrian Ilie, zis „Cobra”. Fostul atacant a precizat că actualul FCSB este continuatoarea Stelei București.

VEZI VIDEO MAI JOS

„(n.r. actualul FCSB al lui Gigi e Steaua sau nu?) Din punctul meu de vedere eu zic că da. Să nu uităm că eu am prins și perioada aceea. Eram la Valencia și m-a împrumutat la Steaua, la FCSB. Președinte și acționar era domnul Păunescu. Eu personal, cred că Steaua este FCSB de astăzi. 

ADVERTISEMENT

„Dacă nu era Gigi Becali cine știe ce se întâmpla”

„Mă bazez pe continuitate. Dacă nu era Gigi Becali cine știe ce se întâmpla. Poate se desființau, poate ajungeau în Liga 2 sau Liga 3. Dacă nu era Gigi Becali era altcineva. Simplu. Era alt patronat. Dacă nu era Gigi cu siguranță era altcineva. Nu știu cât de potent financiar. 

(n.r. dacă nu era Gigi Becali echipa ar fi ajuns în Liga 2) Atunci pe moment, nu. Pentru că supraviețuiau din jucătorii pe care îi vindeau afară. În 1996-98, Steaua a vândut 11 jucători în afară. Vindeau 5-6 jucători pe sezon la echipe mari”, a declarat Sabin Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sabin Ilie a precizat că majoritatea cataloghează actuala echipă a lui Gigi Becali ca fiind continuatoarea Stelei București. În tricoul roș-albaștrilor, Sabin Ilie a fost golgheter în prima ligă a României în sezonul 1996-1997, cu 31 de goluri în 31 de meciuri. Tot acela a fost anul în care Steaua București și-a adjudecat titlul de campioană.

Sabin Ilie îi dă dreptate lui Gigi Becali în „războiul” cu CSA Steaua: „Nu are niciun viitor”

Problemele pe care le întâmpină și imposibilitatea de a promova îl fac pe Sabin Ilie să numească CSA Steaua, drept o echipă „fără niciun viitor”. Fostul fotbalist îi dă dreptate lui Gigi Becali în lupta pentru identitate și palmares cu echipa din liga secundă a României.

ADVERTISEMENT

(n.r dreptatea e de partea lui Gigi Becali) Eu zic că da. Nu înțeleg de ce. Păcat că se ajunge aici. Să înțelegem, să fim puțin mai buni pentru că se pot face multe lucruri bune. CSA nu are niciun viitor. Alergi singur și ești pe locul 2. Eu dacă aș avea copilul fotbalist la CSA nu l-aș da pentru că nu au niciun viitor deocamdată.

De 2-3 trei ani promovează sau nu promovează. Multă lume crede că Steaua e FCSB. (n.r. o să-l superi pe Marius Lăcătuș) Se supără, se supără… Este o părere personală”, a mai spus Sabin Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT