Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, marți, 4 aprilie. Horia Ivanovici, duel „unu contra doi” cu frații Adrian și Sabin Ilie

Marți, 4 aprilie, la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici analizează derby-ul Sepsi - FCSB alături de invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Robert Niță și Bănel Nicoliță.
04.04.2023 | 10:34
Fanatik SuperLiga marti 4 aprilie Horia Ivanovici duel unu contra doi cu fratii Adrian si Sabin Ilie
Fanatik SuperLiga, marți, 4 aprilie. Horia Ivanovici analizează „la sânge” Sepsi - FCSB cu Andrei Vochin, Vivi Răchită, Robert Niță și Bănel Nicoliță. Duel „unu la doi” cu frații Adrian și Sabin Ilie. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Lupta la titlu, dar și pentru evitarea retrogradării sunt în plină desfășurare, iar analizele și discuțiile aprinse continuă la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Nu ratați marți, 4 aprilie, de la ora 10:30, o nouă ediție incendiară, în care veți afla în exclusivitate cele mai importante știri din fotbalul românesc.

FANATIK SUPERLIGA, marți, 4 aprilie! Horia Ivanovici analizează „la sânge” Sepsi – FCSB cu invitații Andrei Vochin, Vivi Răchită, Robert Niță și Bănel Nicoliță. Cum puteți vedea emisiunea

FANATIK SUPERLIGA continuă la foc automat și, după cum stiți deja, o puteți urmări de luni până vineri, de la ora 10:30, pe orice dispozitiv conectat la internet. Așa că e timpul ”Să facem show” cu cea mai tare emisiune de analiză sportivă din peisajul media românesc.

ADVERTISEMENT

După un sfârșit de săptămână marcat de partide extraordinare în etapa a 2-a a play-off-ului și play-out-ului din SuperLiga, Horia Ivanovici vă invită la o ediție incendiară în care se va discuta despre debutul lui Elias Charalambous, dar și despre confruntarea de la Sf. Gheorghe dintre Sepsi și FCSB. Nu vor fi de neglijat nici derby-urile Farul – Rapid, scor 1-1 și Universitatea Craiova – CFR Cluj, 1-1.

Și invitații de marți, 4 aprilie, promit să facă spectacol. Ne vor fi alături invitații de marcă Andrei Vochin, Vivi Răchită, Robert Niță și Bănel Nicoliță. Totul pentru o ediție de colecție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș al ediției de marți, 4 aprilie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, îl reprezintă duelul din play-off Sepsi – FCSB. Confruntarea reprezintă debutul lui Elias Charalambous pe banca echipei finanțate de Gigi Becali. Va fi analizat la „la sânge” derby-ul care închide etapa a doua a play-off-ului și play-out-ului SuperLigii.

VEZI VIDEO PE YOUTUBE CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 4 APRILIE

Și încă ceva foarte important! Cea mai tare emisiune sportivă în mass-media din România are și parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, marți, 4 aprilie! Horia Ivanovici, duel „unu la doi” cu frații Adrian și Sabin Ilie. Cum puteți vedea emisiunea

Spectacolul nu se termină! Pentru că Horia Ivanovici va avea un duel de foc „unu la doi” în studio cu frații Adrian și Sabin Ilie pentru a-i „provoca” la o discuție „face to face”. Dacă Adrian Ilie, zis „Cobra”, reprezintă deja o figură cunoscută pentru urmăritorii FANATIK SUPERLIGA, vă invităm la o conversație de colecție cu Sabin Ilie.

VEZI VIDEO PE FACEBOOK CU ÎNTREAGA EMISIUNE FANATIK SUPERLIGA DE MARȚI, 4 APRILIE

Vom afla aspecte interesante de la fostul mare fotbalist care le-a încercat pe toate și a îmbrăcat de-a lungul carierei, printre altele, tricourile echipelor Steaua, Dinamo și Rapid. Cunoscut unul dintre jucătorii rebeli, Sabin Ilie va aduce în prezent momente fabuloase din impresionanta carieră de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Unde poate fi urmărită emisiunea FANATIK SUPERLIGA. Pașii simpli pe care trebuie să-i urmați

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici, iar miercuri și joi cu Ioana Cosma, de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la site-ul FANATIK, de la canalul de youtube FANATIK la contul Twitch FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

Pașii necesari ca să vezi FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel.

Unde poți urmări FANATIK SUPERLIGA

Așadar, în fiecare luni, marți și vineri, pe toate canalele mass-media marca FANATIK – site, facebook, youtube, Tik Tok, Twitch – poți savura analiza etapei – dar nu numai! – într-un show ”fanatik” marca Horia Ivanovici. Nu uita, miercuri și joi ediții spectaculoase cu Ioana Cosma la pupitru.

ADVERTISEMENT