Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Fanii lui Dinamo bagă bățul prin gard. „Urmează războiul fratricid între FCSB și CSA Steaua. Peluzele nu se vor împăca niciodată!” Video

Un fost lider al galeriei lui Dinamo, a făcut dezvăluiri despre conflictul dintre galeria FCSB și cea a Stelei. De ce nu se vor împăca niciodată cele două tabere.
21.04.2023 | 19:17
Exclusiv Fanii lui Dinamo baga batul prin gard Urmeaza razboiul fratricid intre FCSB si CSA Steaua Peluzele nu se vor impaca niciodata Video
ADVERTISEMENT

Mihnea Ionescu, zis „Profesorul”, fostul lider al galeriei lui Dinamo, a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA. Ce spune despre războiul rece FCSB și CSA Steaua.

Mihnea Ionescu, fost lider al galeriei lui Dinamo, detalii despre conflictul dintre FCSB și Steaua

Mihnea Ionescu e 100% convins că nu mai există nicio cale de împăcare între cele două galerii care susțin FCSB și Steaua: „Acuma o să înceapă un război fratricid. Vă spun de acum că Steaua și FCSB nu se vor uni cel puțin la nivel de suporteri niciodată! Pentru că deja sunt schisme între ei și nuclee formate fiecare în dreptul propriei galerii, sudul la CSA și nordul la FCSB”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

„Profesorul” e convins că „militarii” nu au cum să promoveze în acest sezon: „Mă îndoiesc că se vor uni în jurul unui obiectiv trasat de cele două cluburi, respectiv vreo unire sau vreo participațiune public-privat, în care Steaua să fie înscrisă și în campionatul viitor. Atenție, legea nu acționează retroactiv, chiar dacă domnul colonel de la Steaua consideră că e oportun să promoveze și anul ăsta”.

Dinamovistul crede că Dinamo ar putea să aibă încă o echipă care să bată pentru promovarea în prima ligă:  „Începând cu anul viitor, ar putea să fie un CS și la Dinamo. De ce nu se poate ca o firmă să înscrie să zicem Dinamo al Ministerului de Interne în campionat sau pe Steaua Armatei și să facă parteneriat public-privat. Legea permite. Și se numește Dinamo Erbașu. Dinamo Baumit.

ADVERTISEMENT

Steaua nu mai știu cum… Și ăia înscriu echipa în campionat, își pun codul CAEN, activități legate de sport, de fotbal, ca să poată justifica înscrierea echipei la LPF. Cinstit 100% așa ar fi! Dar o struțo-cămilă care să împace și visele de ăstora de la CSA și realitatea din teren, ar fi varianta asta de PFP”, a mai spus ultrasul, la FANATIK SUPERLIGA.

Mihnea Ionescu vede diferențe mari între galeria FCSB-ului și cea a Stelei: „Sunt cu siguranță mai mulți cetățeni”

Mihnea Ionescu știe foarte bine care e tactica celor de la Peluza Nord Steaua: „Mustață nu e factotum acolo. Modelul de organizare la FCSB e să atragă spectatori. La CSA e plin de suporteri! La FCSB sunt cu siguranță mai mulți „cetățeni”.

ADVERTISEMENT

La CSA e o altă chestiune. Ei înșiși au crescut ușor-ușor sau nu chiar ușor dacă ne referim la intervalul de 7-8 ani de când au început urcușul. Știu sigur că există niște polițe de plătit la FCSB și CSA”. 

Gheorghe Mustață visează să reunească Peluza Nord Steaua

Într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, liderul galeriei FCSB a dezvăluit care e noul său plan: „Eu mai am de pus la punct un singur aspect în peluză. Toate brigăzile care au fost până acum, în afară de o brigadă care se numește Nucleo. Vin din brigadă de la ei în Peluza Nord vreo 30 de băieți de la Nucleo, dar numai că nu afișează steag.

ADVERTISEMENT

În momentul în care se afișează steagul cu Nucleo, atunci pot spune că sunt mulțumit și am pus peluza nord la punct exact ca atunci când erau și cei doi foști jucători la Steaua în teren”. 

FANATIK SUPERLIGA este Live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT