Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan atenționează DNA: „Dacă Gigi Becali a dat banii, cineva trebuie să răspundă!”. La ce face referire. Video

Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, îl amenință din nou pe Gigi Becali. Cum l-a prins în ofsaid pe patronul FCSB. Riscă omul de afaceri închisoarea?
21.04.2023 | 22:42
Exclusiv Florin Talpan atentioneaza DNA Daca Gigi Becali a dat banii cineva trebuie sa raspunda La ce face referire Video
20.000 de euro ar fi oferit Gigi Becali primă echipei de handbal a Stelei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan l-a amenințat pe Gigi Becali cu DNA-ul! Reprezentantul juridic al clubului Steaua, dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Florin Talpan îi arată „pisicia” lui Gigi Becali: „Mie nu-mi scapă nimic! Arată contractul!”

Florin Talpan a dorit să lămurească și un subiect discutat la FANATIK SUPERLIGA, unde a fost invitat Andrei Cian, managerul secției de fotbal a clubului Steaua: „În emisiunea de ieri, domnul Cian… mie nu-mi scapă nimic. Mi le adun și le notez. Eu v-am spus că voi câștiga toate războaiele. Cineva i-a pus o întrebare legată de faptul că Gigi Becali a sponsorizat echipa de handbal a Stelei”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS

Juristul CSA Steaua a mers imediat la arhivă și a venit cu lămuriri: „Eu am venit astăzi la serviciu, mi-am deschis registrul de avize, pentru că pentru orice contract avizat pun un număr și dau avizul necesar. Eu nu am semnat niciun contract de sponsorizare între Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Gigi Becali sau firma care a sponsorizat”.

În cazul în care prima a fost încasată sub alte forme, Florin Talpan cere intervenția autorităților: „De-asta rog instituțiile statului să verifice lucrul ăsta și dacă banii ăia au fost dați în mână, cineva trebuie să răspundă pentru că nu se poate așa ceva! Arată contractul! Nu poți să spui că ai sponsorizat clubul Steaua”.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan, mesaj pentru Gigi Becali: „Să arate domne actele! Ce tot atâtea discuții?!”

Oficialul MApN îl provoacă pe Gigi Becali și îi transmite clar: „Noi suntem instituție publică. Dăm așa banii ca în piață?! Nu este OK! Să arate contractul ca să fie credibil. A preluat Steaua. Să arate domne actele! Ce tot atâtea discuții?! Nu știu, mie mi se pare că de multe ori nu sunt puse întrebările care trebuie”.

Nici un fost mare handbalist și antrenor al Stelei nu a scăpat de remarcile acide ale juristului: „Și domnul Vasile Stângă s-a luat la un moment dat de mine, dar uitați că cine se ia de mine la un moment dat el cade în capcană! Păi dacă a luat banii dumnealui, păi nu trebuia să-i aducă în club? Mi se pare tare aiurea să spună că a premiat jucătorii. Să intervină organele abilitate”.

ADVERTISEMENT

„Ce a cumpărat? Cui a dat 40 de milioane de euro? Să arate cui a dat banii!”

Gigi Becali a declarat că a luat Steaua cu semnătura generalilor și miniștrilor, însă juristul amenință din nou: „Tot se încearcă să se creeze faptul că Gigi Becali a făcut, că a plătit 40 de milioane de euro, că a cumpărat. Ce a cumpărat? Cui a dat banii?! Să arate cui a dat banii. Dacă spune că a preluat, că a primit. Te duci să iei două pixuri, îți dă ăla acolo o chitanță, ceva, nu? 

Sunt foarte curajos! Atâta timp cât el nu a demonstrat în fața instanței că el a preluat Steaua, iar instanța a spus că el a fost de rea credință și a anulat marca, numele și nu are nici palmaresul, ce să mai discutăm acuma?! Ei sunt disperați acuma. Nu vedeți că tac? Ei știu de ce tac! Pentru că au o mare problemă. Încearcă acum să iasă în evidență prin victoria cu Farul. Cui a dat acei  bani?”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT