Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Florin Talpan, criză de nervi în direct la Fanatik SuperLiga. Ioana Cosma a intervenit: „Vă rog, o să vi se facă rău!” Video

Florin Talpan a avut o criză de nervi în direct la Fanatik SuperLiga cu privire la conflictul FCSB - CSA Steaua. Ioana Cosma a fost nevoită să intervină.
30.03.2023 | 13:00
Exclusiv Florin Talpan criza de nervi in direct la Fanatik SuperLiga Ioana Cosma a intervenit Va rog o sa vi se faca rau Video
Florin Talpan, criză de nervi în direct la Fanatik SuperLiga. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o criză de nervi în direct la FANATIK SUPERLIGA, pe tema disputei dintre FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali, și CSA Steaua. Juristul a avut un dialog pe un ton extrem de aprins, iar Ioana Cosma, moderatorul ediției de joi, 30 martie, a emisiunii, a fost nevoită să intervină.

Florin Talpan, criză în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Vor urma dosare!”

Înalta Curte de Casație și Justiție a venit cu decizia în cazul procesului disputat de FCSB și CSA Steaua cu privire la palmares. Magistrații ÎCCJ au trimis spre rejudecare acest proces, însă Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua, este convins că tot clubul din liga secundă va avea câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

Florin Talpan a avut o intervenție dezlănțuită la FANATIK SUPERLIGA, iar după ce a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea din cauza lui Gigi Becali, a refuzat categoric asocierea cu un brand privat. „Nu este definitivă. El a fost notificat să plătească această datorie. Știți foarte bine! Vor urma dosare. Nu este nicio problemă, nu va scăpa de lucrul acesta, dar mă întreb și eu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Oare în țara asta așa cum s-a desființat toată industria din România, așa să desființăm și să dăm jos acest brand Steaua, brand uriaș, să-l dăm la un privat, să-l zăpăcim și pe ăsta? Să-l dăm pe doi bani? 

ADVERTISEMENT

(n.r. nu puteți să promovați) Nu este adevărat! De ce trebuie să ne oblige FRF să ne asociem noi cu un privat? De ce să dăm brandul acesta uriaș unui privat? Cine vrea să vină să investească la Steaua, să vină să fie sponsori, dar nu să aibă putere de decizie aici…”, a declarat furtunos Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Ioana Cosma a intervenit după criza de nervi în direct a lui Florin Talpan: „Vorbiți atât de tare! O să vi se facă rău!”

Ulterior, Ioana Cosma, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, s-a simțit nevoită să intervină pentru a-l calma pe Florin Talpan. „Mă speriați, domnule Talpan! Vorbiți atât de tare. Vă rog, o să vi se facă rău! Iertați-mă!”, a spus Ioana Cosma.

ADVERTISEMENT

În continuare, juristul celor de la CSA Steaua a continuat să pună accentul pe faptul că CSA Steaua nu se va asocia cu un brand privat și nu a ezitat să aducă acuzații Federației Române de Fotbal. „Nu se poate! Toată lumea ne spune să ne asociem. Nu ne asociem cu nimic. Suntem Steaua București și mergem așa în continuare. Vom promova în Liga 1. Dacă terminăm pe locul 1, vreau să văd că Răzvan Burleanu ne interzice lucrul ăsta.

Nu vreau să jignesc, dar din cauza lui s-a ajuns aici. Gigi Becali profită de pe urma unui brand cu ajutorul FRF. Federația trebuia să dispună măsuri în 2018, să-i retrogradeze în liga a patra. A patra, a cincea cât o fi, nu contează. 

ADVERTISEMENT

Noi suntem o instituție de stat și trebuie să respectăm Legea Sportului. Nu știu ce prevederi are regulamentul unei instituții de drept privat. Vom promova în Liga 1. Terminăm pe locul întâi și pe baza meritului sportiv vom promova. Cine ne oprește? Dar nu mai ținem cont pe meritul sportiv?”, a mai spus Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Talpan, sigur de victorie după decizia ÎCCJ cu privire la palmaresul Stelei: „Instanța știe că noi avem dreptate”

Deși Virgil Boglea, avocatul și președintele Asociației „Salvați Steaua”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție înseamnă o mare victorie pentru FCSB, Florin Talpan rămâne ferm pe poziții.

Juristul care reprezintă interesele clubului Armatei vrea ca magistrații să fie trași la răspundere.Aștept motivarea să vină la acest proces și sunt convins că va veni cât se poate de repede pentru că voi face toate demersurile și dacă cineva a greșit dintre magistrați trebuie să răspundă, să fie tras la răspundere.

Am mai spus de nenumărate noi, cum și noi răspundem, și parlamentarii și magistrații trebuie să facă o lege prin care magistrații să răspundă pentru greșelile lor. Nu răspund și nu e corect! Cum să clasezi această decizie a Curții de Apel în condițiile în care totul era ok. Instanța știe foarte bine că noi avem dreptate.

Sunt 6 hotărâri ale ÎCCJ care s-au dat să nu fie respectate? Mie nu mi s-a făcut dreptate. Nu mă simt sub nicio formă că nu mi s-a făcut dreptate. Pierde statul român, nu eu. Dacă va veni motivarea în scurt timp vom vedea care este problema și este posibil să câștigăm într-o lună de zile. Instanța va spune că deținem palmaresul din 1947 până în 1998. Cine ne mai oprește?”, au fost declarațiile lui Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT