Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi, antrenor la FCSB?! Gigi Becali a răspuns direct și a vorbit și despre salariul de milioane de euro! Video

Gigi Becali a comentat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI o posibilă venire a lui Gică Hagi pe banca celor de la FCSB.
16.05.2023 | 10:30
Exclusiv Gica Hagi antrenor la FCSB Gigi Becali a raspuns direct si a vorbit si despre salariul de milioane de euro Video
Gigi Becali a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Gică Hagi la cununia lui Ianis despre tactica de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali și Gică Hagi sunt protagoniștii finalului de sezon în SuperLiga. FCSB și Farul joacă meciul decisiv pentru câștigarea titlului la Ovidiu, duminică, 21 mai, de la ora 21:00. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, finanțatorul roș-albaștrilor a răspuns la întrebarea: „Gică Hagi, antrenor la FCSB?”.

Gică Hagi, antrenor la FCSB?! Răspunsul lui Gigi Becali: „E prea sus”

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi. În ciuda declarațiilor acide făcute de managerul tehnic al Farului înaintea derby-ului cu FCSB, finanțatorul roș-albaștrilor a mărturisit că nu se poate supăra pe fostul mare fotbalist.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre o posibilă venire pe viitor a lui Gică Hagi pe banca FCSB, Gigi Becali a specificat că managerul Farului se află deja la un nivel mult prea înalt. În cazul în care va pleca de la conducerea „marinarilor”, latifundiarul din Pipera îl vede pe Gică Hagi antrenând în campionatele mari din Europa pe salarii de milioane de euro.

„Păi, dar n-ai cum să lucrezi. Gică Hagi e patron, are echipa lui. Ce să lucreze? Mai vine Gică? E prea sus Gică Hagi ca să mai vină antrenor. El poate să mai fie antrenor, dar pe două, trei, cinci milioane la echipe mari din Europa. Nu să vină Hagi la Becali. N-are cum niciodată”, a dezvăluit Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Lucescu, Olăroiu și Hagi, cei trei antrenori peste care Gigi Becali nu s-ar băga la FCSB: „ Îți garantează dacă iei titlul în România”

Cunoscut pentru că se implică în deciziile tactice de la FCSB, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI numele a trei antrenori peste care nu ar fi intervenit. Doi dintre ei, Cosmin Olăroiu și Gică Hagi au mai antrenat-o pe Steaua (n.r. FCSB), dar și Mircea Lucescu.

„Vorbeam și cu Mihai Stoica. Ce face Gică Hagi este ceva de domeniul fantastic. Ia jucători și îi face fotbaliști. Cum face nu știu. Lucescu, Olăroiu și Hagi. Aceștia sunt cei trei antrenori care îți garantează dacă iei titlul în România.

ADVERTISEMENT

Să nu te bagi deloc. Am zis: ‘Mihai, dacă ar fi Lucescu, Olăroiu și Hagi, nu m-aș mai băga deloc. De ce? Fac oamenii treabă’”, a mai spus Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali, reacție uluitoare la adresa lui Gică Hagi înainte de Farul – FCSB: „Să zică ce vrea el, nu mă supăr”

Presiunea finalului de sezon și-a pus amprenta pe Gică Hagi. Antrenorul Farului a avut un schimb de replici cu Ștefan Târnovanu, portarul FCSB-ului, înainte de Farul – FCSB. Totuși, Gigi Becali a mărturisit că declarațiile făcute de „Rege” la adresa roș-albaștrilor nu l-au supărat.

ADVERTISEMENT

„Am făcut odată o greșeală pe care nu o mai fac niciodată. Dacă vine Gică și îmi dă și un pumn. Zic: ‘sărut-mâna, nașule!’. Gata, ce a fost a fost. Mai fac eu nebuniile mele? Hagi a zis, gata, ce contează ce a zis. Să zică ce vrea el, nu mă supăr pe Hagi niciodată. 

(n.r. campionatul) Să-l ia cine vrea Dumnezeu. Pune-te și în locul lui. La mine mai e cum mai e. Cine în România a riscat avere în fotbal ca el? Dacă nu iau eu primul care vreau să ia el este. Doar n-o să vreau să ia Rotaru sau Varga. Primul după mine care aș vrea să ia este el. 

De ce? Ca să se încununeze. De-aia îi și dă Dumnezeu pentru munca și tot efortul pe care-l face. Spune-mi altul în România care să ia o echipă să o ducă țaca, țaca, țaca pe banii lui să ajungă să ia campionatul, să se bată în Liga 1. Spune-mi altul care ar putea să facă așa ceva. Știe fotbal. Știi cine mai poate? Numai eu. Iau Voluntari și devin campion la anul. (n.r. puteți?) Bineînțeles că pot”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT