Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Horia Ivanovici pune în cârca lui Dan Petrescu ratarea titlului de către CFR Cluj: “E principalul vinovat”. Analiză la sânge. Video

Horia Ivanovici îl consideră principalul vinovat pe Dan Petrescu pentru ratarea titlului de către CFR Cluj. Realizatorul FANATIK SUPERLIGA a analizat schimbările "Bursucului".
15.05.2023 | 16:43
Exclusiv Horia Ivanovici pune in carca lui Dan Petrescu ratarea titlului de catre CFR Cluj E principalul vinovat Analiza la sange Video
Exclusiv. Horia Ivanovici pune în cârca lui Dan Petrescu ratarea titlului de către CFR Cluj E principalul vinovat. Analiză la sânge. Video
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut matematic, după cinci ani de zile, orice şansă la titlu. Ardelenii au fost învinşi cu 0-1 pe terenul celor de la FCSB şi în acest sezon titlul va merge ori la Constanţa, ori la Bucureşti.

Horia Ivanovici pune în cârca lui Dan Petrescu ratarea titlului de către CFR Cluj: “Este principalul vinovat”

Realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, consideră că principala vină pentru ratarea titlului de către CFR Cluj o are antrenorul Dan Petrescu şi a dat argumente în acest sens:

ADVERTISEMENT

“N-o să spun niciodată că Dan Petrescu este un antrenor slab, dar voi spune cu subiect şi predicat că, aşa cum cinci ani el a fost principalul motor care a împins această rachetă a CFR-ului, el este principalul vinovat de ratarea campionatului. 

De ce cred că este în primul rând vina lui Dan Petrescu pentru ratarea campionatului? Nu mai iau faptul că toată această echipă este făcută de el, am vorbit şi cu patronul, cu Neluţu Varga. Două lucruri foarte importante: 

ADVERTISEMENT

“Kolinger îl ţine pe Immobile perfect, iar după acel meci nu îl mai bagi în seamă. Cine este de vină?

Unu, cine este de vină că Kolinger nu este în formă, când Kolinger îţi joacă perfect la Roma cu Lazio, îl ţine pe Immobile perfect, iar după acel meci nu îl mai bagi în seamă. Cine este de vină? 

Trei jucători au plecat de capul lor de la CFR Cluj. Eu n-am mai auzit aşa ceva. Să pleci de la echipă? Şi-au rupt unilateral. Cine este de vină că nu a fost menţinut în formă Kolinger, cu tonus şi că e praf la meciul decisiv? 

ADVERTISEMENT

“Cine este de vină că au plecat pe bandă rulantă atâţia atacanţi de la CFR, începând cu Denis Alibec”

De ce nu vii la stadion? Trebuie să fii cu echipa, acolo. De ce să stai acasă la meci decisiv? De ce Yuri Mattias pe bancă? De ce nu îl bagi în a doua repriză? Mai bine decât să dai cei doi atacanţi care s-au călcat pe picioare, bagi un atacant şi pe Yuri.

Cine este de vină că au plecat pe bandă rulantă atâţia atacanţi de la CFR, începând cu Denis Alibec, nu mai continui că i-am dat şi noi în FANATIK. Niciunul nu i-a convenit lui Dan Petrescu şi uite, s-a trezit acum că nu are cu cine să atace.

ADVERTISEMENT

Aportul ofensiv al jucătorilor, forţa pe partea ofensivă a fost extrem de modestă. S-a văzut, din păcate, pe Arena Naţională, la meciul cu FCSB. Cine este de vină că Dan Petrescu a rămas fără atacanţi de valoare, dacă nu chiar el?

El este cel care a renunţat la Alibec şi contiuă lista: Dugandzic care a ajuns pe 350.000 de euro, mai nimic, la Rapid, Daniel Paraschiv de la Hermannstadt. Sunt mulţi.

Este clar că şi la acest capitol, că CFR Cluj nu a avut forţă ofensivă, vina este tot a lui Dan Petrescu. Încă o dată spun, va rămâne un antrenor beton, cel mai bun din ultimii ani, dar cred că a fost neinspirat în acest sezon şi mai ales în acest play-off.

“De ce a riscat cu Krasniqi? N-a rezistat, s-a rupt şi n-ai avut cu cine să îl înlocuieşti”

Aş putea să îl întreb pe Dan Petrescu de ce a riscat cu Krasniqi? Nu era refăcut. Decât să îl bagi în minutul 1, când tensiunea este foarte mare, nu se face rabat de la efort, implicarea fizică este foarte mare, intrările fundaşilor odhniţi sunt foarte puternice.

De ce să îl bagi în minutul 1. Iată, nu a rezistat, s-a rupt, n-ai avut cu cine să îl înlocuieşti. Petrila nu joacă nimic, este o umbră. Probabil că nu valorează mai mult de 100.000 de euro în momentul de faţă.

Bagă-l pe Krasniqi în minutul 63, odihnit. În mod sigur nu se mai accidentează, plus că poate face diferenţa dacă e odihnit. Atacai, putea să îţi aducă puţină imaginiaţie Krasniqi. Tu l-ai băgat în minutul 1, s-a rupt, s-a terminat.

“Mi s-a părut precipitat şi dorinţa de a câştiga i-a întunecat raţiunea de foarte multe ori”

Un alt moment neinspirat, cu Krasniqi titular. N-a ţinut. Până la urmă şansa nu poate să ţină la infinit cu tine, s-a rupt şi uite aşa s-a ales praful şi de titlu şi de tot.

Eu îl respect pe Dan Petrescu, este un antrenor nu bun, extraordinar de bun, dar după părerea mea, în acest campionat, cu precădere în play-off, mi s-a părut precipitat şi dorinţa de a câştiga i-a întunecat raţiunea de foarte multe ori, aşa cum s-a întâmplat şi cu partida pierdută pe Arena Naţională cu FCSB”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: