Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Informații din interior: „Florinel Coman are glezna cât umărul!”. Ultrașii FCSB îl fac praf pe Feșnic și contestă VAR-ul. Video

Florinel Coman a ieșit șifonat după derby-ul cu FCSB, iar Gheorghe Mustață desființează arbitrajul din SuperLiga și pe centralul Feșnic.
25.04.2023 | 12:55
Exclusiv Informatii din interior Florinel Coman are glezna cat umarul Ultrasii FCSB il fac praf pe Fesnic si contesta VARul Video
Exclusiv. Informații din interior Florinel Coman are glezna cât umărul!. Ultrașii FCSB îl fac praf pe Feșnic și VAR-ul. Video
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost faultat dur de Răzvan Onea, care putea să îl scoată din circuit o perioadă mai lungă de timp, însă a văzut doar cartonașul galben. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord FCSB, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum arată glezna mijlocașului după meciul cu Rapid.

Florinel Coman, extrem de șifonat după derby-ul Rapid – FCSB:

Gheorghe Mustață, șeful galeriei FCSB, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI cum se simte Florinel Coman după intrarea extrem de dură a lui Răzvan Onea la derby-ul Rapid – FCSB: „Eu sunt la bază acum. Florinel Coman e la sala de recuperare. Are glezna cât umărul tău! Să stea suspendați și arbitrii! Nu? Nu se poate așa ceva”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Liderul Peluzei Nord a continuat atacurile la adresa lui Horațiu Feșnic: „Avem sistemul VAR și nu s-a dat roșu! Scoateți-l de acolo, domne! VAR-ul e bun pentru pariuri. Regretă și ne iau titlul. Nu, un an de suspendare! Ce e așa simplu? Cum antrenorii sunt demiși, iar jucătorii stau pe bară câte un an din cauza accidentărilor”.

Horia Ivanovici a amintit că același arbitru a executat FCSB și la meciul decisiv pentru titlul din sezonul trecut al SuperLiga: „Ne-a scris un fanatik că Feșnic a fost și la etapa din etapa a 9-a play-off-ului din sezonul trecut, cu FC Voluntari, când FCSB a pierdut titlul. Vă dau una de explodați, vă duceți să faceți revoluție la Federație. Voluntariul a încurcat FCSB pe Arena Națională, scor 2-2. 

ADVERTISEMENT

Același asistent, Valetin Avram, pe partea căruia a fost intrarea lui Onea la Coman, a închis ochii la poziția de ofsaid în care se afla Cristi Costin în momentul devierii la golul al doilea”.

Gheorghe Mustață: „Acest om ne-a luat campionatul anul trecut”

Gheorghe Mustață a adus și el aminte de meciul cu Voluntari din finalul sezonului trecut: „Am spus și eu că tot acest om ne-a luat campionatul anul trecut! Gol valabil la noi, a ridicat ofsaid. Ofsaid la ei la gol, a lăsat steagul jos! Cum intrăm în returul play-off-ului tu distrugi Steaua (n.r. FCSB)”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a ținut să intervină și el în discuție: „Cred că sunt două lucruri care trebuiesc discutate. La meciul de anul trecut nu a fost sistem VAR, iar Feșnic nu avea cum să se sesize la faza ofsaid-ului la golul Voluntariului. La meciul de acum”.

Ultrasul FCSB însă e convins că centralul a fost rău intenționat la meciul cu Voluntari: „A văzut și domnul Feșnic că era pe linie. Când a ridicat steagul la noi, a văzut că nu e ofsaid. A lăsat golul și apoi a ridicat steagul!”.

ADVERTISEMENT

Vochin mai scoate în evidență un lucru important de menționat: „Câte situații ați văzut în care un central trece peste tușier? În 99% din cazuri, deciziile asistentului sunt validate de central. De multe ori nu văd nici asistenții care sunt pe linie, fără VAR”. Mustață însă nu poate accepta situația: „Atunci de ce mai scrie că arbitrul de centru este suveran? Dânsul putea să ia hotărârea”.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT