Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ion Crăciunescu, poziție de forță în scandalul Kovacs – Hațegan: “N-ai venit, la revedere!”. Insinuări după decizia lui Vassaras: “Pot să mă gândesc la orice”. Video

Ion Crăciunescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre delegarea lui Radu Petrescu la Farul - FCSB, care a creat foarte multe controverse.
19.05.2023 | 13:30
Exclusiv Ion Craciunescu pozitie de forta in scandalul Kovacs  Hategan Nai venit la revedere Insinuari dupa decizia lui Vassaras Pot sa ma gandesc la orice Video
Exclusiv. Ion Crăciunescu, poziție de forță în scandalul Kovacs - Hațegan N-ai venit, la revedere!. Insinuări după decizia lui Vassaras Pot să mă gândesc la orice. Video
ADVERTISEMENT

Farul – FCSB, meciul care poate decide titlul în SuperLiga, îl va avea la centru pe Radu Petrescu, decizie total surprinzătoare a lui Kyros Vassaras. Șeful de la CCA a ales să îl trimită pe cel mai bun arbitru român, Istvan Kovacs, la o partidă din play-out, Chindia – FC Voluntari.

Kyros Vassaras îl trimite pe Radu Petrescu la Farul – FCSB, în vreme ce Istvan Kovacs, aribtrul numărul 1 al României, merge la Chindia – Voluntari

Decizia lui Vassaras a provocat serioase controverse, în condițile în care Radu Petrescu a comis multe greșeli în actualul sezon. Una dintre cele mai grave chiar la un meci al celor de la FCSB, într-o partidă cu FC Voluntari, când nu l-a eliminat pe Malcom Edjouma pentru o intrare violentă.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai mari arbitri români din toate timpurile, a lansat acuze grave la adresa lui Kyros Vassaras. Crăciunescu spune că nu există nicio explicație plauzibilă pentru nedelegarea lui Istvan Kovacs la Farul – FCSB, chiar dacă acesta ar fi certat cu Ovidiu Hațegan, arbitrul din cabina VAR.

Ba mai mult, Ion Crăciunescu mai spune că o asemenea delegare îl poate duce cu gândul la orice. Inclusiv la intenția de a favoriza una dintre echipe sau de a avea un anumit număr de cartonașe în meci. Farul – FCSB este duminică, de la ora 21:00, în etapa a 9-a din play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI  VIDEO MAI JOS

Ion Crăciunescu, furios pe decizia lui Kyros Vassaras de a-l trimite pe Radu Petrescu la Farul – FCSB: “Omul ăsta își bate joc de noi, nu înțelegeți?”

“Istvan Kovacs și Hațegan nu puteau să refuze dacă erau desemnați de Vassaras. Delegările se fac cunoscute arbitrilor cu câteva zile înainte. Și delegi pe toate persoanele care nu au o scutire medicală sau nu au depus o cerere la Federație că nu sunt apți.

Deci tu îi ai pe toți. Îl pui pe oricare și îi comunici. Și el trebuie să vină la meci sau să nu vină, Și putea să fie scos din arbitraj dacă nu se prezenta. Mi se pare că nu are niciun fel de logică, oricât ai căuta, să nu arbitreze Istvan Kovacs. Omul ăsta își bate joc, asta nu înțelegeți.

ADVERTISEMENT

Când văd așa ceva pot să mă gândesc la orice. Poate așa trebuie să se întâmple un anumit lucru, să fie una dintre echipe fericită. Sau nu știu ce număr de cartonașe, poate. Ați văzut la cupele europene să dea arbitri fără experiență care nu sunt de top? Dar dacă domnul ăsta vrea să fie el Gică Contra. 

Ion Crăciunescu, acuze grave după delegarea lui Radu Petrescu la Farul – FCSB: “Când văd așa ceva pot să mă gândesc la orice”

Extrordinar că sunt certați Kovacs cu Hațegan… Păi dacă doi jucători dintr-o echipă sunt certați nu mai joacă unul dintre ei sau cum? Ei au dreptul să depună o cerere de recuzare pentru motive bine întemeiate cu 10 zile înainte sau două săptămâni.

ADVERTISEMENT

Nu mai știu cum e acum regulamentul. Dar poți să spui ‘domne, sunt bolnav’. Sau am un deces în familie, o problemă mare și nu pot să mă prezint la meci. Dar să invoci asta… ăla nu mai e coleg arbitru că ești certat cu el? Este ceva incredbil Sunt niște minciuni aruncate pe piață ca să poată să facă ce vrea el”, a declarat Ion Crăciunescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT