Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Jackpot! Câți bani a câștigat FCSB din vânzarea biletelor la derby-ul cu CFR Cluj. Anunțul lui Gigi Becali

Gigi Becali și-a făcut calculele în direct la FANATIK SUPERLIGA. Pe ce bani s-ar baza dacă ia titlul și cât a încasat deja din bilete la meciul cu CFR Cluj.
16.05.2023 | 12:30
Exclusiv Jackpot Cati bani a castigat FCSB din vanzarea biletelor la derbyul cu CFR Cluj Anuntul lui Gigi Becali
Exclusiv. Jackpot! Câți bani a câștigat FCSB din vânzarea biletelor la derby-ul cu CFR Cluj. Anunțul lui Gigi Becali
ADVERTISEMENT

FCSB este la doar două victorii de titlu în SuperLiga, iar Gigi Becali își face deja calculele financiare. Se anunță un profit uriaș în cazul în care echipa va accede în grupele unei competiții europene. Desigur, cireașa de pe tort ar fi Champions League. O calificare în grupele cele mai importante competiții i-ar aduce 50 de milioane de euro, crede Becali.

Gigi Becali, detalii despre rețeta financiară de la FCSB în cazul în care va câștiga titlul. Visează la 50 de milioane de euro prin intrarea în grupele Champions League

Oricum, lucrurile merg deja bine pentru FCSB din punct de vedere financiar. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dezvăluit că a încasat aproape 400.000 de euro doar din vânzarea de bilete la meciul cu CFR Cluj. Tocmai din acest motiv ar vrea-o pe Dinamo promovată în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Dacă iau titlul nu câștig nici 5 bani. Dacă ne calificăm în Champions League, minim 50 de milioane în grupe. E vorba de coeficient și de viitorul echipei. Dacă nu facem anul ăsta niște puncte… numai în primul tur suntem cap de serie. Vedeți, păcat pentru CFR.

Anul ăsta trebuia să ia titlul. Făcuseră deja coeficient și erau cap de serie în primele 3. Doar în play-off nu erau. Noi deja am pierdut din coeficient. Eu nu voiam să câștige Dinamo. Până la urmă ce e Steaua, CSA, nu vreau Dinamo să intre.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, plus important în conturi după asistența record de la FCSB – CFR Cluj, pe Arena Națională: “400.000 de euro numai din biletez”

Mi-a zis cineva ‘băi Gigi, tu nu ai minte. În primul rând dacă vine Dinamo în divizia întâi, gândește-te la 400.000-500.000 de euro din bilete’. Și dacă mai intră și în play-off încă 500.000. Sunt 1 milion de euro numai din bilete cu Dinamo. Am luat aproape de 400.000 de euro numai din meciul cu CFR-ul. Din bilete.

Deci pe noi ne interesează să fie Dinamo și Rapid în prima ligă. Dacă luăm campionatul, de Conference League suntem sută la sută. Care sunt 7-8 milioane de euro. Pe urmă poate să fie Europa League, unde sunt 15 milioane de euro. Sau Champions League și iau 50″a explicat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Calculele la titlu pentru FCSB s-au simplificat după rezultatele din ultima etapă. Formația lui Gigi Becali va fi campioană în SuperLiga dacă va reuși să câștige ultimele două etape rămase de jucat, cu Farul și Rapid. Un eventual eșec contra constănțenilor, în schimb, ar încheia orice speranță la trofeu.

Gigi Becali ar putea să încaseze și mai mult din bilete în ultima etapă, la derby-ul cu Rapid, dacă FCSB va mai fi în cursa pentru titlu în SuperLiga

Meciul FCSB – CFR Cluj a adus cea mai mare audiență din acest sezon de SuperLiga. Au fost 42.439 de spectatori pe Arena Națională la partida decisă de golul marcat de Florinel Coman în repriza secundă. În cazul în care FCSB va rămâne în cursa pentru titlu se așteaptă ca recordul să fie bătut la FCSB – Rapid, tot pe Arena Națională, în utima etapă.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT