Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „M-a impresionat Hagi!”. Emil Săndoi, plecăciuni în fața „Regelui” înaintea duelului cu FCSB. Video

Emil Săndoi a analizat lupta la titlu în play-off-ul SuperLiga. De ce îl ridică în slăvi pe Gheorghe Hagi și pe cei de la Farul.
13.04.2023 | 13:50
Exclusiv Ma impresionat Hagi Emil Sandoi plecaciuni in fata Regelui inaintea duelului cu FCSB Video
Exclusiv. M-a impresionat Hagi!. Emil Săndoi, plecăciuni în fața Regelui înaintea duelului cu FCSB Video
ADVERTISEMENT

Emil Săndoi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre meciurile din etapa a patra a play-off-ului. Selecționerul României U21 a fost foarte surprins de parcursul celor de la Farul Constanța.

Emil Săndoi, laude pentru Gică Hagi și Farul: „E incredibil ce a reușit să facă!”

Emil Săndoi a aplaudat parcursul excelent al lui Farul Constanța și modul în care „Regele” a reușit să transforme radical mai mulți jucători și a promovat în același timp și fotbaliști precum Borza, Grameni sau Mazilu: „Vă spun sincer că Farul m-a impresionat în acest campionat! Mă uitam la Gică Hagi că e un geniu ca antrenor, așa cum era și ca fotbalist! Nu că am fost colegi sau… dar e incredibil ce a reușit să facă”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Emil Săndoi e de părere că nimeni nu a crezut cu adevărat în șansele la titlu ale „marinarilor”: „Cu toții ne gândeam la începutul campionatului: ‘Domne, Farul poate o perioadă o să rămână acolo, dar ușor, ușor o să înceapă să cedeze’. Și vedeți că nu este cazul. Parcă joacă din ce în ce mai bine odată cu trecerea timpului”.

Și antrenorul a explicat că Hagi merită tot respectul pentru ceea ce a realizat: „Gică e chiar un geniu la ce a reușit să facă de-a lungul timpului cu foarte mulți jucători foarte tineri pe care-i folosește titulari. Găsește sistemele potrivite pentru fiecare meci, face și un pressing foarte, foarte agresiv. M-a impresionat încă o dată!”. 

ADVERTISEMENT

Ce spune despre derby-ul FCSB – Farul: „Și ei sunt pe un trend bun”

Emil Săndoi e convins că FCSB – Farul va fi o partidă extrem de disputată: „Cred că FCSB – Farul va fi o partidă echilibrată. Nu e cazul să mai discutăm despre calitatea individuală a jucătorilor de la FCSB și cred că și ei sunt pe un trend bun”.

În privința celor de la Sepsi, selecționerul e de părere că vor mai pune probleme și altor echipe din SuperLiga: „În rest, eram convins că Sepsi își va reveni și ați văzut că și în ultimele partide, odată cu intrarea în play-off au revenit la jocul din perioada bună. E vorba de încrederea pe care au prins și au zis un lot echilibrat. Pot produce surprize în continuare”.

ADVERTISEMENT

Săndoi i-a transmis un mesaj și lui Adrian Mutu: „Eu zic că și Rapidul își va reveni din pasa asta proastă prin care trece. Am încredere și în Adrian. E un antrenor foarte echilibrat și cerebral. Va fi interesant în continuare”, a mai spus selecționerul, la FANATIK SUPERLIGA

De ce merita mai multe puncte Universitatea Craiova în play-off

Emil Săndoi nu a uitat nici prima dragoste, Universitatea Craiova: „Craiova putea mai mult în ultimul timp și sunt încrezător. Sunt fotbaliști de calitate. Și eu am foarte mulți jucători tineri pe care-i urmăresc, un antrenor cu experiență și toate condițiile. Va fi interesant de urmărit, mai ales că aproape toate meciurile au fost de urmărit pe teren propriu și chiar cu un ritm foarte bun. Să fie un ritm foarte, foarte bun în campionat, care să se apropie de campionatele din Europa”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri. Poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
Tags: