Fotbal intern

Accidentarea care îl chinuie pe Alibec: “Genunchiul îl doare mereu”

FANATIK.RO a vorbit cu mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, despre situaţia disperată în care a ajuns fiul ei. Femeia care l-a crescut pe Alibec şi a avut grijă să ajungă fotbalist a început...
15.10.2017 | 13:40
Accidentarea care il chinuie pe Alibec Genunchiul il doare mereu

FANATIK.RO a vorbit cu mama lui Denis Alibec, Emilia Stroe, despre situaţia disperată în care a ajuns fiul ei. Femeia care l-a crescut pe Alibec şi a avut grijă să ajungă fotbalist a început să plângă în timpul dialogului. Declaraţiile tulburătoare oferite de aceasta pun într-o altă lumină întregul caz. Ce probleme fizice îi macină cariera stelistului, ce spune despre Gigi Becali şi de ce dă vina pe mass-media.

E dureros pentru că atunci când lucrurile merg rău toată lumea îţi dă în cap. Se uita tot ce ai facut bun. Ieşirea pe care a avut-o… Şi el o regretă. E o perioadă grea, e nemulţumit că nu a înscris în atâtea etape. El vrea tot timpul să câştige, să joace foarte bine. Este un stres pentru el, e terminat pentru că nu a reuşit să dea gol. Eşti atacant, vrei să joci bine. E foarte multă presiune pe el. Eu îl susţin mereu şi îi spun că o să fie bun. El are un caracter perfecţionist. El pune suflet, vrea să facă totul bine. Pubalgia îi dă atâtea bătăi de cap, plus problemele de la spate. Genunchiul, la orice contact, îl doare! Toata lumea zice că de ce nu a stat 4 luni, alţii zic că se alintă“, a spus mama lui Denis Alibec, ÎN EXCLUSIVITATE, pentru FANATIK.ROCLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este el oaia neagră a campionatului?!”

Emilia Stroe a vorbit apoi şi despre stresul enorm prin care trece împreună cu băiatul ei. “Nu am vorbit cu domnul Becali. Ce să vorbesc cu el? Eu vorbesc cu copilul meu. Dar văd şi eu toate declaraţiile care se dau despre el… Toţi specialistii zic că de ce dă din mâini. Ma uit şi eu în străinătate şi am văzut fotbalişti mai mari şi antrenori celebri care fac ca toţi apucaţii şi nu se mai supără nimeni! Toată lumea a sărit pe el. Nu există emisiune TV fără Alibec, ce face Alibec, ce drege Alibec. E chiar el oaia neagră a campionatului? (n.r. face un moment de pauză şi începe să suspine)

Plâng! Plâng pentru că nu este normal. Deschid televizorul şi îl inchid cu fiul meu. Nu mai suport nici eu. Nu este normal!“, a mai declarat Emilia Stroe pentru FANATIK.RO.

MAI POŢI CITI ŞI: Gigi: “Alibec, exclus din lot de Nicolae Dică.  Amendă de 75.000 de euro!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Dragomir îl face praf pe Alibec. “Şi-a dat cu tesla în …!”

EXCLUSIV. Bombă! Gestul şocant pentru care a fost dat afară Alibec – VEZI DETALII 

Meme, noi dezvaluiri incredibile despre Alibec: “Voi nu aţi văzut asta!” – VEZI DETALII

EXCLUSIV. Prima reacţie a selecţionerului Contra: “Naţionala nu stă într-un jucător!” – VEZI DETALII