Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Marian Iancu critică aspru politica de transferuri a Rapidului: „Cum să-l iei pe Ongenda, care e de curtea școlii, și să n-ai ochi pentru Nistor?”. Video

Marian Iancu a dat de pământ cu oficialii Rapidului în emisiunea Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, comentând transferul lui Hervin Ongenda.
10.05.2023 | 09:02
Exclusiv Marian Iancu critica aspru politica de transferuri a Rapidului Cum sal iei pe Ongenda care e de curtea scolii si sa nai ochi pentru Nistor Video
Marian Iancu critică aspru politica de transferuri a Rapidului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cunosscut ca un simpatizant al Rapidului, omul de afaceri Marian Iancu a criticat dur politica de transferuri a giuleștenilor. El l-a certat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și pe Adrian Mutu, spunând că antrenorul giuleștenilor este vinovat pentru că nu cere alți jucători la echipă și lasă impresia că totul este bine.

Marian Iancu critică aspru politica de transferuri a Rapidului

Marian Iancu a criticat aspru politica de transferuri a Rapidului, vorbind la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Dan Nistor, un transfer despre care crede că giuleștenii îl puteau face, însă nu s-au gândit să-l facă:

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta a spus și că Hervin Ongenda nu este un transfer de care să aibă nevoie Rapid: „Craiova îl lasă să plece liber pe Nistor, iar tu nu ai în lot un jucător de finețea lui.

Tu vii numai din linia a doua. Tu nu ai atâta inteligență să nu ți-l iei tu pe Nistor, să ți-l asiguri câteva luni. Uitați ce randament dă Nistor la Universitatea Cluj.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că staff-ul, nu vorbesc de acționari, dar Daniel Niculae ce face? Jucătorul ăla venea gratis, era gleznă fină. Ongenda e de curtea școlii, despre ce vorbim? Jucătorii care driblează de-a latul terenului nu sunt jucători”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Mutu trebuie să ceară jucători!”

„Nici Mutu nu poate să iasă și să spună că și-a atins obiectivele, că este bine. Acum vine după un derapaj, care e trecut pe planul secund. El trebuie să ceară jucători, să spună că lotul e incomplet.

ADVERTISEMENT

Nu putem să fim într-o minciună comunistoidă, politiciană, să spunem că lucrurile merg bine dacă nu merg bine. Suporterii văd de fapt ce se întâmplă”, a continuat Marian Iancu.

„Pe Mutu nu-l înțeleg profesional, îl înțeleg moral. Mutu n-are pianiști, are cărători de pian”, a mai spus Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT