Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Nu văd nimic. Poate spun puține și fac multe!”. Marian Iancu nu iartă conducătorii Rapidului după înfrângerea umilitoare cu Farul: “E foarte târziu”. Video

Marian Iancu nu i-a iertat pe conducătorii Rapidului la Fanatik SuperLiga și le-a transmis că trebuie să investească serios la club.
09.05.2023 | 21:15
Exclusiv Nu vad nimic Poate spun putine si fac multe Marian Iancu nu iarta conducatorii Rapidului dupa infrangerea umilitoare cu Farul E foarte tarziu Video
Exclusiv. Nu văd nimic. Poate spun puține și fac multe!. Marian Iancu nu iartă conducătorii Rapidului după înfrângerea umilitoare cu Farul E foarte târziu. Video. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri, suporter declarat al Rapidului, a vorbit în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre dezastrul pe care l-ar reprezenta o victorie a FCSB-ului în ultima etapă, după care să câștige campionatul în fața fanilor giuleșteni.

Marian Iancu nu iartă conducătorii Rapidului după înfrângerea umilitoare cu Farul

Marian Iancu nu îi iartă pe conducătorii Rapidului după înfrângerea umilitoare cu Farul, transmițându-i lui Dan Șucu și Victor Angelescu, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, că trebuie să facă investiții în vară, altfel nu pot spera la titlu în sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri prevede un dezastru dacă FCSB va câștiga campionatul în ultima etapă în fața Rapidului și l-a certat pe Adrian Mutu pentru că a lăsat impresia că totul este bine la echipă, deși în mod cert mai are nevoie de jucători, pe care el trebuie să-i ceară de la conducere:

Nu prea am simțit atât de rău înfrângerea. Rămân semne de întrebare din punct de vedere sportiv, raportat la ceea ce și-au propus pentru anul următor. Le lipsesc 10-11 jucători pentru a-și atinge acest obiectiv”.

ADVERTISEMENT

„Faptul că ai prelungit cu Săpunaru, Morais și Grigore nu pun nimic în plus pentru obiectiv, mai ales că nu știi cum vor fi, pentru că e o cursă de anduranță lupta la campionat și vine anul centenarului. Ce vei face?

Ai un portar ce iese din prim-planul portarilor din România, care nu te mai ajută atât de mult, îl mai ai pe Albu și ai un atacant care dă 2-3 goluri într-un meci și pe urmă 5-6 meciuri nu mai marchează. Nu ai dublură, nu ai triplură, e prea puțin.

ADVERTISEMENT

Trebuie investiți bani, eu mi-am făcut mereu datoria! M-aș bucura să se întâmple ce spun ei, poate ei spun puțin și fac multe. Până acum nu au făcut. Au un an de când sunt împreună Angelescu și Șucu, dar nu am văzut nimic. Revenirea lui Rareș Ilie… sunt puține lucruri pe care le-am auzit, ori sunt prea târziu făcute.

Foarte târziu au acționat, targetul e imposibil de realizat, pentru că le lipsesc mulți jucători. E foarte greu să găsești acești jucători, dar costă bani, nu știu cât de disponibili sunt acționarii Rapidului să investească 10 milioane de euro. Dar pot pregăti ceva pentru peste doi ani”, a mai spus Marian Iancu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Șucu nu poate fi prietenul jucătorilor și al antrenorului!”

Dar dacă e să ne gândim la orgoliul alb-vișiniu, acesta a fost hrănit și a fost hrănit complet cu victoria în fața CFR-ului. E greu să gândim că ce s-a întâmplat în Giulești, la ultimul meci cu FCSB-ul, se va repeta. Va fi greu de administrat relația suporteri-jucători-administrație. Eu am trăit pe propria piele așa ceva la Timișoara, orgoliile erau mari.

Trebuie investiții și mai trebuie ceva. Tu, ca patron, nu poți fi prietenul jucătorilor, nu poți fi prietenul antrenorilor. Eu mă așteptam ca după meciul cu FCSB, Șucu să iasă și să spună că Rapid a avut noroc, iar după meciul cu Farul să iasă și să spună că se confirmă ce spunea, că lotul nu este de ajuns pentru lupta pe care și-o dorește”, a continuat Marian Iancu.

„Chiar dacă dor cuvintele, înseamnă că există un șef, că există un conducător, care nu patinează după vorbe spuse sau de dragul de a nu deranja. Trebuie spuse lucrurile pe nume. Trebuia să spună că împotriva FCSB-ului a fost noroc și că satisfacție e pentru orgoliu, dar nu o satisfacție sportivă”, a mai declarat Marian Iancu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție.

ADVERTISEMENT
Tags: