Sport

EXCLUSIV / 700.000 € de la Porumboiu pentru Meme!

UPDATE 15:40 / Adrian Porumboiu a reacţionat la dezvăluirile publicate de FANATIK şi susţine că spusele lui Ciprian Damian au menirea să-l discrediteze în faţa opiniei publice şi lansează un...
16.05.2014 | 12:11
EXCLUSIV  700000 E de la Porumboiu pentru Meme
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:40 / Adrian Porumboiu a reacţionat la dezvăluirile publicate de FANATIK şi susţine că spusele lui Ciprian Damian au menirea să-l discrediteze în faţa opiniei publice şi lansează un nou atac îndreptat în direcţia fostului său colaborator.

E inimaginabil cum un no name, care sub nicio formă nu poate fi numit om, discută în asemenea hal despre mine. În întreaga mea carieră, şi am peste 36 de ani de conducere, nu ştiu cîţi oameni am modelat, dar cu certitudine nu mă gîndeam că dintr-unul din care credeam că poate să iasă ceva bun să devină o satană cu chip de om. Am vrut să scot ceva din el şi a ieşit o năpîrcă. Toate lăturile pe care el crede că le aruncă împotriva mea nu sunt altceva decît supe calde pe care şi le serveşte singur. Cît priveşte situaţia cu terenurile îi răspund doar atît: nu ştie el să numere pînă la cîte hectare am eu în proprietate. Prezentarea acelor ciorne pe care vi le-a dat face parte dintr-o <reţetă> de şantaj ordinar la care n-am marşat şi n-o s-o fac niciodată. Panarama asta crede că toate minciunile şi născocirile lui îmi vor strica mie imaginea. E greu, pentru că pe mine mă cunosc mii de oameni cărora le-am pus un acoperiş deasupra capului. El n-a realizat nimic! Zice că a creat o firmă de pază? Păi unde a făcut-o, din ce? A făcut-o la mă-sa şi la tac-su?! Cînd vorbeşte de sustragerea contabilităţii, el uită, pentru că are mintea plată, că de fapt el plecase şi lăsase biroul gol, luîndu-şi cu el calculatorul cu tot cu hard diskuri. Sunt convins că adevărul va ieşi la suprafaţă. Mai trist e că am băgat atîţia bani într-o echipă şi nu am luat titlul sau vreo cupă, iar acum am şi <satisfacţiile> astea. E scandalos ca toţi nespălaţii să poată să spună ce vor. Să nu uite că prima baie a făcut-o a mers în cantonament, cu Vasluiul“, a spus Proumboiu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

********************************************************************************

Războiul dintre Ciprian Damian şi Adrian Porumboiu a născut un nou episod! Unul de proporţii şi care îl implică şi pe Meme Stoica. Damian dezvăluie că în perioada petrecută la Vaslui, fostul mare arbitru, Adrian Porumboiu, a decis să-l aducă la club pe managerul din Ghencea. FANATIK.RO vă prezintă contractul pe care Adrian Porumboiu i l-a întocmit lui Meme.

Se întîmpla în septembrie 2010, iar după 4 ore de discuţii, patronul vasluian era foarte încîntat că a reuşit să-l înregimenteze pe Mihai Stoica. “Am avut o discuţie cîteva ore bune cu Meme, în principiu ne-am înţeles. Totuşi, nu a semnat încă. Eu cred că nu vor fi probleme şi că Mihai Stoica va fi în echipa noastră. Încă nu a semnat contractul, dar vom rezolva şi asta. Va fi preşedintele clubului pe o perioadă de doi ani şi jumătate. Va fi preşedinte executiv! Prerogativele lui Meme vor acoperi strict zona sportivă, se va ocupa de tot ce înseamnă echipă. El va discuta direct cu Lopez Caro, se vor consulta în ceea ce priveşte strategia formaţiei”, spunea Adrian Porumboiu la finalul negocierilor cu fostul manager stelist.

ADVERTISEMENT

Salariu incredibil oferit lui Meme 

Cifrele contractului vă sînt prezentate în premieră de FANATIK şi sînt incredibile pentru nivelul Ligii 1. Astfel, Meme Stoica urma să primească 50.000 de euro în avans, 15.000 de euro pe lună salariu şi prime fabuloase care îi duceau veniturile la 180.000 de euro pe an! Asta nu este tot, dacă echipa juca în Liga Campionilor sau Liga Europa suma încasată anual ajungea la aproximativ 700.000 de euro!

meme

Porumboiu, găsit vinovat de Damian de dezastrul de la club 

Ciprian Damian susţine că toate contractele care s-au semnat la FC Vaslui au fost făcute de Adrian Porumboiu, el fiind cel care a adus clubul la pierderea licenţei. Mai mult, Damian susţine că în acest moment Porumboiu este ruinat financiar, iar în momentul în care i-a propus să-i cedeze clubul, fostul arbitru a refuzat!

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu a efectuat vreun act de administrare la club, fără “ştiinţa” etalată în scris de Porumboiu. În loc să preia acţiunile gratis cînd i le-am dat, şi să plătescă jucătorii şi datoriile la stat, nu a făcut-o, ba mai mult, firmele finanţatoare cer insolvenţa clubului în loc să-şi respecte contractele! De ce? Că nu are onoare şi bani.  Iar din tot pămîntul pe care-l mai are, după ce a vîndut cea mai mare parte,  pentru a acoperi datoriile supremei administrări de care a dat dovadă pînă acum,  doar 2-3 metri cubi rămîn cu el. Şi doar cîţiva ani! Marcus Aureliu avea un om angajat de el, prezent în spatele lui tot timpul care, în băile de mulţime îi striga: “eşti pămîntean, eşti pămîntean, nu uita!” El, acel om nu-l mai are şi deja se crede vreun zeu! Şi se vede că nu-l mai are. Şi vom mai vedea!”, a spus Damian pentru FANATIK.RO. 

Porumboiu a perfectat toate contractele 

Mai mult, Ciprian Damian susţine că doar Adrian Porumboiu a decis ce salarii vor avea jucătorii, conducătorii sau antrenorii la Vaslui. “Orice act de administrare al clubului s-a făcut exclusiv de către el, şi nu oricum, ci în scris. Orice conducător de club care a fost la Vaslui – Meme, Zotta, Stanciu sau Chivorchian – toţi au fost acontaţi doar de mîna lui. Că eram eu sau ei, orice contract al jucătorilor, al antrenorilor sau stat de plată era scris sau corectat – doar în minus – de el. Mai nou, văd că este al doilea Dumnezeu, el creînd şi modelînd oameni!”, a mai spus Damian.

ADVERTISEMENT

“A sustras acte din club”

În luna ianuarie Ciprian Damian a reclamat la poliţie faptul că apropiaţii omului de afaceri i-ar fi spart biroul din incinta Centrului de Afaceri şi i-au sustras contabilitatea. Damian a invocat şi infracţiuni informatice, iar plîngerea este analizată de de Biroul Teritorial Vaslui al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism. Damian susţine că Porumboiu a reuşit să sustragă actele cu ajutorul firmei de pază. “Firma de pază eu am creat-o, dar de cînd a intrat pe mîna lui, nu poate avea un viitor, mai mult ca sigur. Astă iarnă a folosit-o să sustragă contabilitatea clubului, a uitat ?“, a încheiat Damian.

Reacţia actualului conducător de la FC Vaslui vine la doar cîteva zile după ce Porumboiu a lansat un atac dur la adresa lui.

Aici, acuzele fostului arbitru internaţional la adresa lui Porumboiu.

 P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!

ADVERTISEMENT