Sport

Giedrius Arlauskis şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova! Portarul a rezistat doar cinci luni la olteni. Exclusiv

Giedrius Arlauskis şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova! Portarul a făcut o gafă de neînţeles în meciul cu Farul Constanţa, iar două zile mai târziu, a plecat.
09.02.2023 | 18:28
Giedrius Arlauskis sia reziliat contractul cu Universitatea Craiova Portarul a rezistat doar cinci luni la olteni Exclusiv
Giedrius Arlauskis
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis, 35 de ani, a plecat de la Universitatea Craiova! FANATIK a aflat că fostul portar de la FCSB şi CFR Cluj şi-a reziliat contractul după doar cinci luni petrecute la club. La meciul cu Farul, portarul lituanian a făcut un gest stupid, care a îngropat echipa.

Giedrius Arlauskis a plecat de la Craiova. „A fost foarte corect în relația cu noi. Un băiat de caracter!”

Din informațiile FANATIK, discuția dintre părți a fost solicitată de board-ul clubului. Nu a fost o discuție lungă, lituanianul fiind extrem de deschis la solicitarea clubului. La câteva minute după publicarea informației pe site-ul nostru, patronul Mihai Rotaru a confirmat totul printr-o intervenție la Digisport.

ADVERTISEMENT

Cu Arlauskis am reziliat în urmă cu 30 de minute. Îi mulţumim pentru tot, a fost foarte corect în relaţia cu noi. Nu a vrut niciun euro în plus faţă de ceea ce avea de luat. Un băiat de caracter. Nu a contat greşeala din meciul cu Farul”, a declarat Rotaru.

Arlauskis a avut probleme în mai toate meciurile pe care Craiova le-a avut în 2023, de când a fost preluată de Eugen Neagoe. În înfrângerea de la Botoșani, portarul s-a certat la finalul partidei cu unii membri din staff-ul gazdelor.

ADVERTISEMENT

În meciul de acasă cu Hermannstadt, deși a avut o intervenție salutară la scorul de 0-0, lituanianul a fost contestat de o parte a celor prezenți la stadion. Prestațiile slabe din ultima vreme au culminat cu penalty-ul penibil făcut la Ovidiu, decisiv în eșecul oltenilor în fața Farului.

Oficialii Craiovei l-au pus la zid pe Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA a doua zi după gafa de gâgă cu Farul

A doua zi după meciul de la malul mării, Giedrius Arlauskis a fost criticat de Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA. Oficialul oltenilor l-a considerat unul dintre principalii responsabili ai înfrângerii.

ADVERTISEMENT

E portar și are puțin circumstanțe atenuante. În general, portarii sunt imprevizibili, reacționează nepotrivit în unele momente. Cred că e și situația lui Arlauskis, care a privat echipa de un rezultat mai bun cu Farul. Cred că, fără eroarea lui, nebunia lui, puteam obține mai mult”, a spus Badea.

Pavel Badea a anticipat ce se va întâmpla în zilele următoare cu portarul lituanian. Anume, discuția pe care Arlauskis a avut-o cu patronatul, discuție în urma căreia părțile s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Trebuie discutat cu el și conștientizat că e un jucător aproape de sfârșit de carieră și se așteaptă de la el să fie echilibrat și un factor de maximă siguranță și încredere pentru echipă”, a mai declarat Pavel Badea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Giedrius Arlauskis a fost adus în Bănie de fostul președinte al „albaștrilor”, Marian Copilu. Acesta din urmă a lucrat cu lituanianul la CFR Cluj, câștigând multe trofee împreună.

  • 7 meciuri a jucat Arlauskis pentru Universitatea Craiova. A semnat pe 3 septembrie 2022, a reziliat pe 9 februarie 2023
  • 500.000 de euro este cota actuală a lituanianului născut pe 1 decembrie 1987

  • 1,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1X” la meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT