Sport

Oficial: Universitatea Craiova a rupt contractul cu Rivaldinho. Brazilianul a marcat un singur gol în Bănie

Cu patru etape înainte de finalul sezonului din SuperLiga, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de atacantul brazilian Rivaldinho.
03.05.2023 | 16:54
Oficial Universitatea Craiova a rupt contractul cu Rivaldinho Brazilianul a marcat un singur gol in Banie
Cu patru etape înainte de finalul sezonului din SuperLiga, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de atacantul brazilian Rivaldinho
ADVERTISEMENT

Fiul celebrului fotbalist Rivaldo a ajuns în Bănie în vara anului trecut de la MKS Cracovia, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate la acel moment, însă nu a reușit să se impună în tricoul ”alb-albastru”, deși a jucat 27 de meciuri în toate competițiile.

Rivaldinho s-a despărțit de Universitatea Craiova

La puțin mai mult de nouă luni de la achiziționarea sa, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Rivaldinho, un atacant care a prins în total doar 900 de minute în SuperLiga și a marcat un singur gol.

ADVERTISEMENT

”Mulțumim, Rivaldinho! Clubul Universitatea Craiova și atacantul Rivaldinho au hotărât de comun acord încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a grupării oltene.

Atacantul brazilian în vârstă de 28 de ani a jucat 23 de partide în SuperLiga, două în Cupa României Betano și alte două în preliminariile Conference League, dar în cele mai multe dintre ele a prins doar câteva minute pe final.

ADVERTISEMENT

Singurul său gol în tricoul Universității Craiova a venit la mijlocul lunii octombrie, în victoria chinuită de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești, scor 2-1. Rivaldinho a înscris în minutul 90+2 cu o lovitură de cap care a adus oltenilor un succes nesperat.

Suporterii Universității Craiova cer plecarea mai multor jucători

Anunțul despărțirii de Rivaldinho a fost amplu comentat în mediul online de fanii Universității Craiova. Cei mai mulți dintre aceștia sunt de acord cu plecarea brazilianului, dar aștepată ca și alți jucători să părăsească lotul lui Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bine. A fost la fel de bun ca Hanca. Cine a făcut transferurile ar trebui să gândească mai bine ce jucători aduce. Lui Rivaldinho îi urăm drum bun și alți bani în cont degeaba” sau ”Păi cine face transferurile ar trebui să răspundă. Cred că 80% din transferuri sunt greșite!”, sunt câteva mesaje ale suporterilor.

”Mulțumim Andrei Ivan, Mulțumim Mateiu, Mulțumim Markovic, cred că ar fi momentul unei reconstrucții”, ”Așteptăm cu nerăbdare și comunicatul cu ‘OFICIAL | Mulțumim, Baiaram!’”, ”Și eu care credeam ‘OFICIAL | Mulțumim, Ivan!’” sau ”Mai mulțumiții lui Bairam, Ivan, Mateiu, Găman, Popescu, Căpățînă, Cîmpanu”, sunt ale comentarii ale ultrașilor.

ADVERTISEMENT

Au existat și voci care nu au fost de acord cu despărțirea de Rivaldinho: ”Îmi pare rău! Ăsta este este un jucător foarte bun, dar nu prea a fost băgat să joace” sau ”Nu puteați să mai aveți răbdare 2-3 săptămâni până se termina sezonul? În cazul în care se accidentează sau sunt suspendați Elvir și Marko o să jucați în atac cu Sorin Cârțu?”


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,91 este cota pentru „ambele marchează” la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT