Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Prea multă putere!”. Reacție acidă după gestul arbitrilor la adresa patronilor din SuperLiga: “Dacă ar putea să-i dea în cap cu cartonașul…” Video

La FANATIK SUPERLIGA a fost comentată revolta arbitrilor, care se simt vânați de patronii din SuperLiga. În ciuda numeroaselor erori pe care le comit meci de meci.
07.04.2023 | 13:37
Exclusiv Prea multa putere Reactie acida dupa gestul arbitrilor la adresa patronilor din SuperLiga Daca ar putea sai dea in cap cu cartonasul Video
Robert Niță și Dănuț Lupu, reproșuri pentru arbitrii din SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mai mulți patroni din SuperLiga vor fi în atenția Comisiei de Disciplină a FRF după ce unii arbitri au depus plângere din cauza criticilor la care sunt supuși constant. În ultima perioadă s-au înmulțit greșelile de arbitraj și, pe măsură ce miza în campionat crește, și criticile venite de la conducătorii cluburilor.

Ce reproșuri are Robert Niță pentru arbitri din SuperLiga: “Sunt tot timpul supărați. Ai văzut înverșunarea asta a lor”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANVOVICI, Robert Niță a observat un fenomen în fotbalul românesc: înverșunarea arbitrilor la meciurile pe care conduc. Influencerul nu înțelege de ce “cavalerii fluierului” simt nevoia să arate un constant exces de autoritate pe parcursul jocurilor.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Ai văzut reacția lor și înverșunarea asta cu care arbitrează. Mă uit în campionatele astea importante, eu nu văd arbitri care cu atâta înverșunare scot cartonașul, fac din mână. Dacă ar putea să îi dea în cap cu cartonașul ăla galben să-i facă o comoție unui jucător, ar face-o. Sunt tot timpul supărați.

Ai văzut când se duc la margine să discute cu antrenorii? M-am uitat la Bergodi acum câteva etape, stâtea cu mâinile la spate. Și ăla făcea ‘te duci în tribună, gata, gata’. Trebuie să gesticulezi pentru spectatori. Li se permite! Nu poate să dialogheze nimeni cu ei, sunt așa niște structuri superioare care nu trebuie să aibă dialog”, a remarcat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a remarcat o problemă de atitudine și la Istvan Kovacs, cel mai bine cotat arbitru român: “Ziceai că e erou de bandă desenată și că îl despică pe ăla”

De asemenea, Horia Ivanovici a remarcat la FANATIK SUPERLIGA înverșunarea pe care a avut-o Istvan Kovacs la ultima etapă. A condus derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj, scor 1-1, și a ținut să își impună autoritatea cu priviri foarte tăioase aruncate spre jucători.

“Știi pe cine l-am văzut încrâncenat? Se uita de zici că avea lasere în ochi. Ziceai că e erou de bandă desenată și că îl despică pe ăla. Mă uitam cum face ordine, disciplină, dar supărarat, pe Istvan Kovacs. L-am văzut acum la ultimul meci. Era așa de supărat de parcă primise o veste nasoală, că i-a zgâriat mașina cu banul”, a punctat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Alin Buzărin a ținut să explice mesajul psihologic din spatele acțiunii arbitrilor: “Vor să ne arate, sindical așa prin Vassaras, că ‘noi suntem uniți. Aici suntem o organizație și știm ce avem de făcut. Nu mai începeți voi…”. Iar concluzia a fost trasă de Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA: “Cred că li s-a dat cam multă putere la arbitri în ziua de azi. Conducătorii să cheme și ei arbitrii atunci când greșesc”.

Kiros Vassaras a făcut delegările pe placul lui Gigi Becali la ultima etapă din play-off. I-a dat pe Feșnic, Kovacs și Colțescu, așa cum a cerut patronul FCSB

La ultima etapă din SuperLiga au arbitrat chiar oamenii pe care îi ceruse Gigi Becali. Horațiu Feșnic a fost delegat la Rapid – Farul 1-1, Istvan Kovacs a primit Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1, iar Sebastian Colțescu a fost la centru în Sepsi – FCSB 1-2. La toate aceste jocuri au fost discuții despre arbitraj.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK. Emisiunea exclusivităților din fotbalul romînesc poate fi urmărită de luni până vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT