Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Primă colosală pentru jucătorii de la CFR Cluj după calificarea în play-off-ul Conference League. Video

CFR Cluj este din nou în primăvara europeană, iar Dan Petrescu a comentat la FANATIK SUPERLIGA noua performanță obținută de campioana României.
04.11.2022 | 11:39
Exclusiv Prima colosala pentru jucatorii de la CFR Cluj dupa calificarea in playofful Conference League Video
CFR Cluj, primă colosală pentru calificarea în play-off Conference League. 300.000 de euro pentru jucători. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins-o pe Ballkani, scor 1-0, rezultat care i-a asigurat calificarea în primăvara europeană în Conference League. Un nou rezultat mare pentru campioana României, obținut nu fără emoții, așa cum a recunoscut președintele ardelenilor, Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA cu HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după 1-0 cu Ballkani. Va juca în play-off Conference League

“Am avut emoții foarte mari. Se puteau întâmpla foarte multe lucruri. Voiam o calificare cu o victorie, asta era dorința mea. Era doar 1-0 la noi și apoi 0-1, apoi 1-1 la Slavia. Mă gândeam cât ghinion să avem, să am, să dea și Slavia și să primim și noi.

ADVERTISEMENT

Dar Dumnezeu îți dă după suflet. După cât ești de curat și cât de corect ai muncit până la acest moment. Și cu șansă am obținut o victorie mare. E victoria băieților, ei sunt cei care au muncit și au avut un spirit de sacrificiu imens.

E victoria staff-ului tehnic, a finanțatorului. El este cel care nu doar a suferit alături de noi, dar ne-a susținut în tot ceea ce ne dorim să implementăm. A echipei mele, Bilașco, Mara, Răzvan Zamfir. Și nu în ultimul rând toți cei de la stadion. Cu ceva locuri libere, rămân și eu pe acolo”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA, ediția a 4-a.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, despre momentul special de la CFR Cluj – Ballkani 1-0: “În puține locuri din țară se întâmplă”

Cristi Balaj a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și despre un moment special din partida de joi. Ciprian Deac a fost aplaudat la scenă deschisă în momentul în care a fost schimbat. Asta deși ratase o lovitură de pedeapsă atât în primă fază, cât și la repetare.

Suporterii au fost magistrali din nou. Au venit, au susținut. Am avut invitați care au fost prima dată pe stadionul CFR și au apreciat modul în care echipa a fost încurajată. În puține locuri în țară se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Să ai un meci atât de important, iar un jucător al echipei care ratează două lovituri de pedeapsă și în momentul în care părăsește terenul de joc, într-un minut în care încă se pot întâmpla multe, să apară vreo nenorocire, să îl aplaude tot stadionul. Asta s-a întâmplat cu Deac și asta spune foarte multe.

Este nivelul civilizației, respect și meritul lui Deac. Un moment frumos, nedorit pentru că am fi preferat să dea gol, dar nimic nu este întâmplător. A demonstrat încă o dată caracterul și nivelul spectatorilor de la Cluj”.

ADVERTISEMENT

Primă de 300.000 de euro pentru jucători pentru calificarea în play-off Conference League. În plus, salariile sunt la zi la CFR Cluj

În exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Cristi Balaj a anunțat o primă pe măsura performanțelor pe care jucătorii de la CFR Cluj o vor încasa: 300.000 de euro pentru primăvara europeană. În plus, jucătorii sunt cu salariile la zi, așa cum a dezvăluit președintele campioanei.

“Obiectivul nostru a fost să ne calificăm, nu să ne luăm revanșe. A venit la pachet, asta da. În meciul cu Sivasspor am primit un gol într-un moment în care jucam bine, care ar fi putut fi anulat dacă era VAR. Apoi ne-am deschis ca să egalăm. Nu este stilul nostru și am pierdut cu 3-0.

Aseară aveam impresia că indiferent câtă posesie ar fi avut Ballkani, nu ar fi reușit să înscrie. Ne-am închis atât de bine încât am avut o siguranță. Greșeli pot să apară, dar meciul de aseară a fost meciul în care Ballkani a avut cele mai puține ocazii.

Pentru luna septembrie, salariul s-a plătit cu câteva zile mai devreme. Prima de calificare este 300.000 de euro”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA

Cum a hotărât Neluțu Varga să le dea prima de calificare jucătorilor

Prin telefon, la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Neluțu Varga a dezvăluit cum s-a ajuns la prima de 300.000 de euro: „Pentru calificare în primă fază le-am dat 200.000 și ulterior le-am mai promis 100.000 de euro”, a declarat patronul campioanei României.

VEZI VIDEO MAI JOS

  • 3 este locul pe care se află CFR Cluj în SuperLiga
ADVERTISEMENT