Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cadoul lui Horia Ivanovici după calificarea lui CFR Cluj: “Milioane pe câmpii!”

Realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, a avut un cadou pentru CFR Cluj după calificarea în primăvara europeană.
04.11.2022 | 10:51
Cadoul lui Horia Ivanovici dupa calificarea lui CFR Cluj Milioane pe campii
Cadoul lui Horia Ivanovici dupa calificarea lui CFR Cluj: “Milioane pe campii!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după ce a trecut de Ballkani, scor 1-0. Echipa lui Dan Petrescu a ocupat locul doi în grupă și merge mai departe în play-off-ul din Conference League.

Cadoul lui Horia Ivanovici dupa calificarea lui CFR Cluj: “Milioane pe campii!”

Realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici, a avut un cadou pentru ardeleni după calificarea în primăvara europeană. În momentul în care Cristi Balaj a fost contactat telefonic, în boxe a răsunat refrenul melodiei: “Vine, vine, primăvara!”.

ADVERTISEMENT

Melodia l-a captat și pe directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, aflat în studio. El a început să recite versurile melodiei, care a fost puțin modificată, iar în loc de “floricele pe câmpii” sunt “milioane pe câmpii”.

VEZI VIDEO MAI JOS: 

Cristi Balaj a apreciat gestul: “Dumnezeu îţi dă după suflet”

Preşedintele celor de la CFR Cluj a apreciat gestul, fiind evident binedispus după calificarea echipei sale în primăvara europeană. Datorită acestui succes, CFR Cluj şi-a asigurat un cec de 1.125.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Până la meciul cu Ballkani, ardelenii au încasat 4.996.000 de euro, însă sumele cresc exponenţial cu fiecare rundă în plus pe care o parcurg cei de la CFR Cluj în UEFA Conference League:

“Am avut emoţii foarte mari, se puteau întâmpla foarte multe. Voiam să avem o calificare cu o victorie, asta era dorinţa mea. Era doar 1-0 la noi şi dincolo era 1-1 la Slavia Praga. Mă gândeam în final, cât ghinion să avem dacă stă Slavia un gol şi luăm noi?

ADVERTISEMENT

Dar, Dumnezeu îţi dă după suflet. Calificarea este a staff-ului tehnic, a finanţatorului, pentru că el este cel care nu doar că a suferit alături de noi ci ne susţine în orice proces pe care vrem să îl implementăm, echipei mele, Mara, Bilaşco, Răzvan Zamfir şi nu în ultimul rând, toţi cei de la stadion”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

CFR Cluj, duel în play-off cu o echipă din Europa League

CFR Cluj a încheiat pe locul doi în grupa G a competiţiei, după Sivasspor, care a adunat 11 puncte. Ardelenii au avut un punct mai puţin decât echipa din Turcia, însă au reuşit să depăşească Slavia Praga şi Ballkani.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Dan Petrescu va evolua în faza play-off-ului cu o echipă care a încheiat pe locul trei în grupele din Europa League. Iar cel mai sonor adversar care poate să vină în calea celor de la CFR Cluj este Lazio Roma.

ADVERTISEMENT