Life

Exclusiv! Prima reacție a lui Alex Bodi după ce Bianca Drăgușanu a apărut vânătă la ochi, cu traumatisme grave și abia ținându-se pe picioare

01.10.2020 | 23:30
Exclusiv Prima reactie a lui Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a aparut vanata la ochi cu traumatisme grave si abia tinanduse pe picioare
ADVERTISEMENT

Un mare scandal a zguduit din temelii lumea mondenă! Biana Drăgușanu a atras atenția presei din cauza felului în care a apărut în public. Fosta asistentă TV era  desfigurată și abia își poate menține echilibrul, ținându-se de partenerul ei de viață de la mașină până la intrarea în casă.

Până la acest moment al redactării articolului, blondina a preferat să păstreze tăcerea cu privire la acest incident, după ce a fost surprinsă de în ipostaze greu de imaginat.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut în exclusivitate prima reacție a lui Alex Bodi, după ce toată presa l-a acuzat de violență fizică asupra vedetei tv, deși fosta soție a lui Slav era împreună cu el în momentul înc are a fost surprinsă de paparazzi.

Prima reacție a lui Alex Bodi după ce au apărut imagini cu Bianca Drăgușanu desfigurată

Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul drept învinețit, buzele umflate și s-a deplasat cu greutate, semn că este posibil ca incidentul să fi fost extrem de grav. Ea a coborât din mașina lui Alex Bodi cu fața desfigurată și a intrat în vila pe care acesta o deține în Pipera.

ADVERTISEMENT

Cancan.ro a publicat imaginile în care fosta prezentatoare tv este desfigurată, cu mențiunea că vedeta ar fi fost bătută și agresată fizic de Alex Bodi. Între cei doi au mai existat episoade de violență, însă nu putem spune cu certitudine că și de această dată lucrurile au stat așa, dat fiind faptul că Bianca Drăgușanu era împreună cu Bodi la momentul filmării și tot împreună au mers în aceeași casă.

FANATIK a obținut prima reacție a lui Alex Bodi după ce a apărut alături de Bianca Drăgușanu în timp ce abia se ținea pe picioare și cu multiple traumatisme. Afaceristului i s-a adus la cunoștință faptul că toată presa din România a preluat subiectul și imaginile difuzate de sursa citată mai sus, dar și faptul că este acuzat de violență fizică și că este considerat principalul vinovat pentru întreaga situație. Răspunsul lui Alex Bodi a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi responsabil de cele întâmplate, însă rămâne de văzut pe parcurs cum au stat lucrurile între cei doi și ce a provocat cu adevărat starea vedetei tv.

ADVERTISEMENT

„ Să dea ce vor, nu mă cobor eu la ce spun ei. Sincer”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru FANATIK.

Nu este clar dacă Alex Bodi este vinovatul chipului desfigurat al blondinei, însă un lucru este clar, și anume că vor să țină totul ascuns. Incidentul suferit de Bianca este un mister pentru mass media și pentru toți fanii vedetei.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate de cancan.ro, omul de afaceri o ajută pe partenera sa să se deplaseze în timp ce o duce acasă. În ciuda relației tumultoase, cei doi se întorc mereu unul la celălalt, chiar și după aceste accese de furie și episoade violente.

Bianca Drăgușanu urma să anunțe dezvăluiri din viața ei

Cu doar câteva ore înainte să fie văzută desfigurată, vedeta a făcut un Insta Story în care anunța că dorește să facă schimbări drastice în viața ei. Acest lucru se întâmpla dimineața, iar după masa a fost văzută abia ținându-se pe picioare, cu traumatisme grave la față și în restul corpului.

Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea.

Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată”.

Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Cel mai important factor din viața mea este Sofia care merită să aibă o mamă fericită, frumoasă și activă.

Așadar, am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărată care are un pic de iz de dramă. Stați aproape, a spus vedeta pe InstaStory, în timp ce se află în mașină cu fetița sa, Sofia.

ADVERTISEMENT