Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. S-a decis soarta lui Adi Mutu la Rapid! Ce se întâmplă cu antrenorul dacă nu prinde loc de cupă europeană. Video

Victor Angelescu (35 de ani), acționarul majoritar al Rapidului, a vorbit despre situația lui Adrian Mutu și ce se va întâmpla dacă nu va prinde un loc de play-off.
16.12.2022 | 15:25
Exclusiv Sa decis soarta lui Adi Mutu la Rapid Ce se intampla cu antrenorul daca nu prinde loc de cupa europeana Video
Adrian Mutu,mai are contract 3 ani cu Rapid. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are o bilă albă pentru parcursul din SuperLiga, însă și una neagră pentru eliminarea prematură din Cupa României. Victor Angelescu i-a fixat însă un obiectiv clar antrenorului în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Victor Angelescu visează ca Rapid să se califice în cupele europene în acest sezon: „Ăsta e obiectivul. Nu se pune problema să plece chiar dacă am termina pe 4-5”

Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Adrian Mutu va continua la Rapid chiar dacă nu își va îndeplini obiectivul, calificarea în Conference League: „Mutu trebuie să prindă play-off-ul, ăsta e obiectivul și să ajungem în cupele europene. Nu se pune problema să plece chiar dacă am termina pe locul 4 sau 5”. VIDEO MAI JOS.

ADVERTISEMENT

Rapid are în continuare interdicție la transferuri, iar omul de afaceri a explicat că „giuleștenii” au acoperit datorii uriașe din urmă față de foștii jucători până acum: „Per total, cred că o să se ajungă la 1,8-2 milioane de euro”.

Angelescu a declarat că interdicția va fi ridicată înainte de începerea perioadei de transferuri din iarnă: „Mai avem pe cineva pe care trebuie să plătim și probabil o vom face în ianuarie pentru a putea face transferuri. E ultimul jucător care mai trebuie plătit”.

ADVERTISEMENT

De ce consideră Victor Angelescu că Rapid nu se poate bate la titlu în acest sezon: „Suntem doar la al doilea an în prima ligă”

Victor Angelescu e de părere că Rapidul nu are experiența necesară și maturitatea pentru a câștiga titlul de campioană în acest sezon din SuperLiga, însă de anul viitor ar putea deveni principalul obiectiv.

„Sunt mulțumit. Tot timpul se poate mai mult, dar avem un număr de puncte destul de bun după 20 de meciuri. Important e să intrăm în play-off și cred că am făcut un pas important cu această victorie.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio diversiune! Eu nu cred că suntem pregătiți să ne luptăm pentru titlu. Am zis-o de la început. A fost un derby, cu o echipă care e sus și a jucat bine în acest sezon. Dacă prindem podiumul e un sezon foarte reușit. Suntem doar la al doilea an în prima ligă”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Rapid mai are de disputat un singur meci în acest sezon, pe data de 18 decembrie, de la ora 20:30, în deplasare cu UTA Arad. În cazul în care echipa lui Adrian Mutu va obține cel puțin un rezultat de egalitate, „giuleștenii” vor încheia anul pe podium.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mutu a câștigat cu 3-1 derby-ul cu Petrolul și se află la șapte puncte de CFR Cluj și Farul Constanța, primele două clasate.

ADVERTISEMENT