Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Ilie face analiza crudă a derby-ului FCSB – CFR. ”Au făcut alegeri greșite. Uită-te la Cordea. Iar Coman nu avea voie…” Video exclusiv

Adrian Ilie a făcut o analiză a partidei FCSB - CFR la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și crede că jucătorii ”roș-albaștrilor” au luat decizii greșite în teren.
16.12.2022 | 13:08
Adrian Ilie face analiza cruda a derbyului FCSB  CFR Au facut alegeri gresite Uitate la Cordea Iar Coman nu avea voie Video exclusiv
Adrian Ilie a făcut o analiză a partidei FCSB - CFR la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și crede că jucătorii ”roș-albaștrilor” au luat decizii greșite în teren. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus cu 1-0 pe Arena Națională cu un gol al lui Rangelo Jangla după o fază fixă și a egalat liderul Farul în clasamentul din SuperLiga.

Analiza lui Adrian Ilie după meciul FCSB – CFR

Făcând o analiză a derby-ului FCSB – CFR în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Ilie și Robert Niță au încercat să stabilească unde s-a făcut diferența între cele două formații.

ADVERTISEMENT

”Vorbeam cu Adi Ilie dacă îl punea aseară pe Coman vârf și cu neinspirația celui care face primul ’11’ de a începe cu Omrani, care, cu tot respectul pentru ce a făcut în Europa și în campionat pentru CFR, nu poate să ducă mai mult de 60 de minute. E nepregătit fizic, bagă-l pe final de meci”, a declarat Robert Niță.

Afirmația fostului atacant de la Rapid a născut o discuție aprinsă cu Adrian Ilie. ”Lăsați-o pe asta cu nepregătirea fizică și pe aia cu sunt obosiți jucătorii de fotbal”, a spus Cobra, dar Niță și-a susținut ideea: ”A venit cu 15 kilograme în plus”.

ADVERTISEMENT

Ultimul cuvânt pe tema Omrani l-a avut tot Adrian Ilie. ”Nu poate să joace în momentul de față ca vârf de atac la Steaua (n.r. – FCSB), nu are calitate, nu are forță. Cum să se bată el cu Burcă. Mai bine avea în contract, bine a venit liber, că nu poate să joace cu CFR. E diferență”, a spus Ilie, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Laude pentru fundașii centrali de la CFR Cluj

Discuția despre derby-ul de pe Arena Națională a continuat, iar Robert Niță a remarcat faptul că fundașii centrali de la CFR Cluj emană o forță incredibilă: ”Uită-te la Yuri, uită-te la Burcă. Când te uiți la Burcă, dacă nu ai vedea sponsorul ăla și sigla care o cunoaștem noi, arată a jucător de fotbal occidental.

ADVERTISEMENT

Are o forță… are niște brațe de își taie tricourile să-i încapă. La ai noștri le mai pune un arici la banderolă că le cade de pe mână. Dacă îl băgam pe Florinel Coman aseară vârf când s-a făcut schimbarea, era și acum în inelul 2 la Arena Națională. Îl mânca ăla cu fulgi cu tot”.

”La lovitura liberă dacă faci un pas la ofsaid Yuri se lovește singur de bară. Dar trebuie să faci lucrul ăsta. Dacă îl lași să vină peste tine și să dea de fiecare dată cu capul, nu schimbi nimic…”, a fost părerea lui Adrian Ilie, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie condamnă deciziile jucătorilor de la FCSB

Totuși, fostul mare internațional român consideră că întâlnirea a fost una echilibrată, iar dacă FCSB îi avea apți de joc pe Darius Olaru și Andrea Compagno, soarta meciului era alta.

”Din punctul meu de vedere, meciul de ieri este foarte echilibrat, scoțând fazele fixe. Dacă jucau Olaru și Compagno altfel stăteau datele problemele. Nu știu dacă mai bătea CFR, dar cu siguranță Steaua (n.r. – FCSB) ajungea mai rapid la poartă și poate și marca.

Au avut mai multe ocazii nu numai una singură, dar problema e că fac alegeri greșite. Cordea are mingea pe piciorul stâng și dacă îl driblează pe fundașul de acolo rămâne singur cu portarul. Deci fac alegeri greșite acolo în careu, în ultimii 5 metri. Coman dacă dă gol, sigur se schimbă datele problemei.

A fost un meci echilibrat, plus pentru CFR, scoțând fazele fixe, pentru atitudinea lor din teren. Acolo îi bate cam pe toți, la atitudine. Sunt foarte organizați, fazele fixe le tratează ca și cum e minutul 97 și ei trebuie să vină să dea gol. Zici că sunt în finala Cupei Mondiale și în ultimele 10 minute trebuie să vină cu 4 faze fixe”, a afirmat Adrian Ilie.

Robert Niță, glume cu un secund al lui Dan Petrescu

În finalul discuției de la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a remarcat atitudinea celor de pe banca tehnică de la CFR Cluj și a glumit puțin pe seama secundului lui Dan Petrescu, Costin Curelea.

”Uită-te la banca lor de rezerve. În afară de circul bine știut care se face, bine aseară am observat că nu mai protestează Dan Petrescu. Doar se uită puțin așa în dreapta la Curelea și ăsta e în sprint, zici că încă e jucătorul lui la Sportul.

Iar la fazele fixe din atac se ridică câte 4-5 de pe bancă. Cred că alea le lucrează Curelea, am văzut că are și o plăcuță din aia cu magneți. Bine la unii dacă le arăți magneții se apucă să joace table”, a precizat Niță.

ADVERTISEMENT