Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Sorin Cârțu râde de Gigi Becali după alianța anunțată de patronul FCSB cu Mihai Rotaru: „Să facă asta și cu noi”. Video

Sorin Cârțu se amuză pe seama lui Gigi Becali după ce a anunțat o alianță între FCSB și Universitatea Craiova. Ce spune președintele „leilor”.
12.05.2023 | 14:10
Exclusiv Sorin Cartu rade de Gigi Becali dupa alianta anuntata de patronul FCSB cu Mihai Rotaru Sa faca asta si cu noi Video
Exclusiv. Sorin Cârțu râde de Gigi Becali după alianța anunțat de patronul FCSB cu Mihai Rotaru Să facă asta și cu noi. Video
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu președintele Universității Craiova, nu crede nicio secundă în alianța anunțată că surle și trâmbiție de Gigi Becali cu Mihai Rotaru. Ce spune legenda oltenilor la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și cum vede meciul cu Farul.

Sorin Cârțu, mesaj clar pentru fani și pentru Gigi Becali: „Știți cum vorbește el”

Gigi Becali a vorbit despre o alianță între FCSB și Universitatea Craiova, menită să îi trimită pe olteni în cupele europene și pe bucureșteni campioni în acest final de sezon din SuperLiga. Sorin Cârțu consideră însă că patronul FCSB bate câmpii.

ADVERTISEMENT

„Nu există! Nu e vorba de alianțe, dar dacă se gândește la noi la fel ca atunci când am jucat cu FCSB-ul, când a înlăturat toate mingiile să nu intre în poarta lui Târnoveanu și să facă același lucru și la meciul ăsta, atunci OK”, a spus oficialul clubului din Bănie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Sorin Cârțu pune aceste declarații în registru cu cele legate de retragerea din fotbal„Dar nu există nicio alianță. Știți cum vorbește Gigi. N-ați văzut că se lasă? Nu s-a mai lăsat, s-a întors! Așa și cu alianțe sau nealianțe”.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu anunță că Ante Roguljic poate juca în meciul U Craiova – Farul: „E apt”

Sorin Cârțu a dezvăluit că Eugen Neagoe ar putea să aibă o soluție în plus la meciul cu Farul Constanța: „Roguljic e apt așa de a juca. Cam 50-50. Ar putea. Busuioc nu s-a refăcut. Deciziile se iau pe ultima sută de metri. Ndong e o incertitudine. Cred că o să fie în jur de 20.000 de spectatori. Cred că vor veni destul de mulți oameni.

Nu e favorită Farul, cum nici noi nu suntem. E un meci foarte greu pentru ambele echipe. Din punctul meu de vedere, nicio echipă nu poate să-și aroge așa că șansele sunt de partea ei, chiar dacă noi jucăm acasă sau chiar dacă ei sunt pe locul întâi”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare fotbalist îi avertizează pe „marinari” că le va fi foarte greu pe „Oblemenco”: „E greu să joci cu Universitatea Craiova. Cum și noi recunoaștem că este o partidă dificilă. Avem în față o echipă bună, este și miza întâlnirii, ce înseamnă victorie, înfrângere, și atunci ai o anumită stare de concentrare sau de stabilizare”.

Sorin Cârțu i-a făcut câteva reproșuri și antrenorului: „I-am mai zis eu lui Geană, n-ai venit cu norocul. Ți l-ai lăsat pe undeva, nu știu pe unde. Ideea că mie nu-mi place cum a jucat echipa în multe momente. S-au făcut puncte puține”. 

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT