Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Neagoe, băgat în ședință de Sorin Cârțu după declarațiile făcute la conferința de presă: “Băi, Geană…”. Video exclusiv

Eugen Neagoe a fost băgat în şedinţă de Sorin Cârţu după ce s-a plâns de arbitraj la finalul meciului. Preşedintele Craiovei i-a atras atenţia că le-a dat două penalty-uri.
01.05.2023 | 16:49
Eugen Neagoe bagat in sedinta de Sorin Cartu dupa declaratiile facute la conferinta de presa Bai Geana Video exclusiv
Eugen Neagoe, băgat în ședință de Sorin Cârțu după declarațiile făcute la conferința de presă Bă, Geană.... Video exclusiv
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova şi rămâne în lupta pentru titlu. Eugen Neagoe a criticat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs la finalul jocului, spunând că Andrea Compagno trebuia eliminat încă din prima repriză.

Eugen Neagoe, băgat în ședință de Sorin Cârțu după declarațiile făcute la conferința de presă: “Băi, Geană, gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri”

Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a avut o discuţie cu Eugen Neagoe după declaraţiile de la conferinţa de presă şi i-a transmis că arbitrul le-a acordat, totuşi, două lovituri de departajare:

ADVERTISEMENT

“Este supărarea lui. Am vorbit cu el imediat după meci şi l-am auzit la declaraţii. Băi, Geană, gândeşte-te că ne-au dat două penalty-uri. Este amărăciune mare şi pe el.

Dacă vreţi să îmi dau cu părerea, sunt pe principiu că ar trebui să intre (n.r. Roguljic titular) pentru că se schimbă jocul. Dar nu mai vreau să comentez, creez polemici. 

ADVERTISEMENT

“Roguljic este jucător de ultima pasă, dar nu poţi să îl aştepţi 90 de minute”

Nu intru în polemici cu Geană, dar se interpretează. Roguljic este jucător de ultima pasă, dar nu poţi să îl aştepţi 90 de minute. Baiaram este într-o perioadă de revenire, are 20 de ani. 

Baiaram trebuie ajutat pentru că este un jucător de mare calitate şi vedem. O să luptăm până la final pentru cupele europene”, a spus Sorin Cârţu, preşedintele Universităţii Craiova, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Eugen Neagoe a pus tunurile pe Istvan Kovacs: “Nici Băsescu nu avea așa campanie”

Eugen Neagoe a fost un car de nervi la finalul meciului dintre Universitatea Craiova şi FCSB. Antrenorul oltenilor a pus tunurile pe Istvan Kovacs, spunând că rezultatul a fost influenţat de greşelile de arbitraj:

“Chiar este jenant tot ce s-a întâmplat în săptămâna premergătoare jocului, nici Băsescu nu avea așa campanie. Cred că Compagno merita al doilea cartonaș galben și pe cel roșu. Dar ăsta este, trebuie să facem gură, să țipăm.

ADVERTISEMENT

30 de mii de oameni în tribună, ar fi fost altfel meciul cu ei în 10 oameni și în 11 au avut doar două șuturi pe poartă. Normal, când se vorbește o săptămână de acest meci. Tot respectul pentru Istvan Kovacs, poate cel mai valoros arbitru, dar nu am vorbit de el, am spus doar de tot ce s-a întâmplat.

Trebuia avertizat portarul din minutul 50, de atunci se muta dintr-o parte a careului în cealaltă. Au marcat două goluri dintr-un șut”, a fost reacţia furibundă a lui Neagoe.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT