Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția lui Mihai Rotaru după ce Gigi Becali a anunțat alianța FCSB – Universitatea Craiova: „Am o convenție și cu Hagi!”. Video exclusiv

Mihai Rotaru i-a dat peste nas lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a anunțat o alianță cu Universitatea Craiova. Ce spune de meciul cu Farul
10.05.2023 | 20:47
Reactia lui Mihai Rotaru dupa ce Gigi Becali a anuntat alianta FCSB  Universitatea Craiova Am o conventie si cu Hagi Video exclusiv
Reacția lui Mihai Rotaru după ce Gigi Becali a anunțat alianța FCSB - Universitatea Craiova din finalul play-off-ului Superligii. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit la FANATIK SUPERLIGA înainte de meciul extrem de important dintre Universitatea Craiova și Farul Constanța. Cum i-a răspuns patronul oltenilor lui Gigi Becali.

Mihai Rotaru vrea cu orice preț ca Univeritatea Craiova se califice în cupele europene: „Avem nevoie de Europa”

Mihai Rotaru e nerăbădător înainte de meciul cu echipa lui Gică Hagi: „În fotbal, memoria e cea mai scurtă. Durează de duminică până miercuri, când trebuie să te pregătești și simți apropierea celuilalt meci. Va fi un meci frumos. Totdeauna am așteptat meciurile cu Farul pentru că au fost spectaculoase.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Goluri multe, răsturnări de scor, o nebunie. Avem nevoie de Europa. Vrem să mergem acolo din nou. Ar fi o continuitate de șapte ani. Și avem nevoie de suporteri. Trebuie neapărat să câștigăm acest meci”. 

Omul de afaceri a avut un mesaj și pentru fanii „leilor”: „Noi anunțăm suporterii, ei hotărăsc ce fac. Universitatea Craiova are nevoie de suporteri mai mult ca oricând în ultimele trei meciuri și sâmbătă cu Farul pentru că trebuie să câștigăm. Meciurile sunt puternice, sunt grele”.

ADVERTISEMENT

În privința arbitrajelor din SuperLiga, Rotaru are în continuare încredere în tehnologia VAR: „Au fost multe discuții de arbitraj din partea celor de la Cluj. Dacă ne apucăm acuma să măsurăm liniile avem o problemă. Din punctul nostru de vedere nu a fost nicio problemă. Am zis că nu o să mai discutăm de arbitraje. Cred că s-au îmbunătățit lucrurile prin apariția VAR-ului. Noi meciurile cu Rapid și Farul le-am fi jucat cu un om mai puțin. Din păcate, același arbitru, Radu Petrescu, a dat două decizii împotriva noastră”.

Mihai Rotaru îi răspunde lui Gigi Becali: „N-avem nicio înțelegere”

Mihai Rotaru îl contrazice pe Gigi Becali și spune că nu face alianțe cu nimeni: N-avem nicio înțelegere. Dumneavoastră îl știți pe patronul de la FCSB. Eu vreau să bat oricine, nu doar pe Farul. Nu există așa ceva. A spus și Hagi că nu discută despre asemenea lucruri. Eu am convenție și cu Hagi că îl bat, și cu CFR-ul, cu toată lumea că bat următorul meci”. 

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit despre plecarea din fotbal a lui Gigi Becali și Neluțu Varga: „Ieșirea oricărui investitor sau sponsor din fotbalul românesc ne trage în jos. Avem nevoie de fiecare leuț care este acuma și să îl multiplicăm pentru ca fotbalul românesc să crească. Se întâmplă foarte rare ca o echipă cu  buget mai mic să bată una cu buget mai mare. 

S-a întâmplat anul acesta cu Napoli în Italia, era gata-gata să ne întâmple și cu Arsenal, dar nu cred că se va mai întâmpla și s-ar putea să se întâmple cu Viitorul. Dar în general capitalul câștigă dacă ești bine stabilizat din punct de vedere financiar și sportiv”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri subliniază cât de important e bugetul în fotbal și face o comparație cu țările vecine: „Ca fotbalul românesc să fie mai bun decât cel sârbesc, croat, decât cel ungurescu, unde sunt echipe cu bugete de 25-30 de milioane de euro, avem nevoie de capital. Orice plecare ne trage în jos”. 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT