Sport

Adevărul despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Vrea să se protejeze!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit că retragerea lui Gigi Becali de la FCSB este o tactică a latifundiarului de a se proteja de procesele pe care le mai are pe rol.
01.05.2023 | 17:16
Adevarul despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB Vrea sa se protejeze Video Exclusiv
Adevărul despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Vrea să se protejeze!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după înfrângerea suferită în Giuleşti de FCSB, Gigi Becali a declarat că se retrage din fotbal şi cedează acţiunile cu efect imediat, urmând ca de conducerea echipei să se ocupe Mihai Stoica, noul preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Adevărul despre retragerea lui Gigi Becali de la FCSB: „Vrea să se protejeze!”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” planul lui Gigi Becali în ceea ce priveşte cedarea acţiunilor de la FCSB. Latifundiarul vrea să se protejeze de procesele pe care le are pe rol:

ADVERTISEMENT

“Tot ale lui sunt acţiunile. Şi dacă i le-a dat doamnei (n.r. Geambazi) ce s-a schimbat? Dacă i le dădea lui Vasi (n.r. Geambazi) sau surorii lui, nu este acelaşi lucru? Tot el este. Dacă mâine spune, la ora 12:00 noaptea mută acţiunile.

Vasi Geambazi iese din cuvântul lui Gigi Becali cât trăieşte Gigi? Ce Dumnezeu! Convingerea mea este că Gigi Becali nu mai are nimic. A dat tot. Vrea să se protejeze şi de acest proces.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Am o gaşcă de prieteni care îmi spun că am devenit avocatul lui Gigi Becali”

Are un proces cu ăştia. Îl aleargă unii. Este ciudată România asta. Nu ne liniştim deloc. Aş comenta mult pe tema asta, dar nu mai vreau. Am o gaşcă de prieteni care îmi spun că am devenit avocatul lui Gigi Becali.

Nu mai vreau să fiu avocat, că nu mă plăteşte. Să mă plătească. Vorbesc doar la superlativ de el şi nu mi-a dat un telefon. Cred că nu citeşte reţelele de socializare. Fetele lui citesc.

ADVERTISEMENT

“Vasi, dacă îi spune Gigi Becali să meargă până în Canada, o ia pe jos”

Una din ele mi-a transmis mesaj: «Mulţumesc, domnule Dragomir!». Nu ştiu de ce să îţi înstrăinezi acţiunile. Gigi este imprevizibil şi nu ştie nimeni ce gândeşte şi ce face. 

Vasi, dacă îi spune Gigi Becali să meargă până în Canada, o ia pe jos. Are patru- cinci fotbalişti de bani mulţi acolo, la FCSB”, a spus Dumitru Dragomir la “Profeţiile lui Mitică”

ADVERTISEMENT

PROFEȚIILE LUI MITICĂ  sunt live, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT