Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Surpriză! „A început să-i placă”. Gigi Becali scoate din echipă fotbalistul adus de MM și are un nou favorit. Video

Știm cuplul de fundași centrali ai FCSB-ului pentru meciul cu Sepsi! Gigi Becali l-a scos din echipă pe fotbalistul preferat al lui Mihai Stoica.
05.05.2023 | 13:48
Exclusiv Surpriza A inceput sai placa Gigi Becali scoate din echipa fotbalistul adus de MM si are un nou favorit Video
Exclusiv. Surpriză! A început să-i placă. Gigi Becali scoate din echipă fotbalistul adus de MM și are un nou favorit. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fierbe SuperLiga înaintea etapei a șasea din play-off. Runda va fi închisă de FCSB, luni, 8 mai, de la ora 21:00, pe Arena Națională, contra lui Sepsi. În cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit cum va juca echipa lui Elias Charalambous.

Joonas Tamm, scos din echipă de Gigi Becali. Care e noul cuplu de fundași centrali de la FCSB

Joonas Tamm a lipsit din confruntarea pe care FCSB a câștigat-o pe terenul Universității Craiova, scor 2-1, rezultat care i-a propulsat pe roș-albaștri în lupta la titlu. Internaționalul eston a fost accidentat, la fel ca Malcom Edjouma, dar acum este apt de joc pentru partida cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că starea de sănătate a lui Tamm este una bună și poate fi inclus în lot de Charalambous pentru FCSB – Sepsi, meci programat pe Arena Națională, luni de la ora 21:00. Jurnalistul Cristi Coste a dezvăluit însă că estonul nu va prinde primul „11”, deoarece Gigi Becali are alte preferințe.

„Tamm este 100% apt, dar nu va intra titular. A început lui Gigi să îi placă acest cuplu Dawa – Cristea și acesta este cuplul care se pare că va intra titular și luni seara contra lui Sepsi. Dar Tamm este ok, că el și Edjouma aveau probleme și nu au făcut deplasarea la Craiova pentru meciul antrenor fiind accidentați.

ADVERTISEMENT

Dar la Gigi nu e nimic sigur, se poate schimba echipa și în ziua meciului, așa cum s-a întâmplat și la Craiova”, a dezvăluit jurnalistul Cristi Coste, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali, laude din partea lui Dănuț Lupu: „Era pierdere mare dacă se retrăgea”

În ciuda faptului că se implică în alcătuirea primului „11” și că amenință că vinde echipa, Gigi Becali are un susținător neașteptat. Dănuț Lupu a scos în evidență calitățile latifundiarului din Pipera.

ADVERTISEMENT

„Una peste alta e meritul lui că a adunat cei mai buni fotbaliști români. Și îi plătește după părerea mea extraordinar de bine și uite că ușor ușor au început să joace toți. FCSB-ului nu îi dădea nimeni nicio șansă. E singurul care bagă mâna în buzunar și ajută și celălalte cluburi.

(n.r. – era pierdere mare dacă se retrăgea?) Mare. Pentru că oricare ar fi venit patron la FCSB nu ar fi avut răbdarea lui atâția ani fără să ia campionatul și să bage mâna în buzunar. Cum a spus și el e jucăria lui, sunt banii lui, bravo lui”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT