Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Surpriza campionatului!? Echipa care vrea să detoneze ”bomba” în finalul play-out-ului, cu un obiectiv îndrăzneț: ”E extrem de greu, dar ne dorim!”. Video

Bogdan Bălănescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că obiectivul echipei FC Voluntari în finalul acestui sezon de play-out este prinderea unui loc de baraj pentru cupele europene.
05.05.2023 | 18:45
Exclusiv Surpriza campionatului Echipa care vrea sa detoneze bomba in finalul playoutului cu un obiectiv indraznet E extrem de greu dar ne dorim Video
Exclusiv. Surpriza campionatului! Echipa care vrea să detoneze bomba în finalul play-out-ului, cu un obiectiv îndrăzneț E extrem de greu, dar ne dorim!. Video
ADVERTISEMENT

Cu trei etape înainte de încheierea stagiunii, ilfovenii, care sunt neînvinși de zece runde, se află pe poziția a treia în play-out, la patru puncte în spatele formațiilor de pe primele două locuri, FC U Craiova și Petrolul, care asigură participarea la barajul pentru Europa.

Obiectiv îndrăzneț pentru echipa ilfoveană în play-out

Invitat special la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, directorul general al celor de la FC Voluntari, Bogdan Bălănescu, a mărturisit că obiectivul pentru finalul sezonului de play-out este ca echipa să prindă barajul de cupe europene.

ADVERTISEMENT

”Suntem neînvinși de 10 meciuri și toate aceste rezultate se bazează pe munca jucătorilor, pe munca staff-ului tehnic. Dar nu uitați că și sezonul trecut am mai doborât niște recorduri pentru FC Voluntari, în sensul în care am avut șase victorii la rând, o calificare istorică în play-off, coroborate și cu finala Cupei României.

Întotdeauna ne-am propus să facem performanță la Voluntari, chiar dacă lumea câteodată nu ne-a luat în seamă. Noi vrem să câștigăm meci de meci, să fim cât mai sus. Sigur, să prindem barajul de cupe europene este un target pe care ni l-am propus în ultima parte a campionatului.

ADVERTISEMENT

Să avem o motivație în plus, pentru că FC Voluntari nu a participat niciodată în cupele europene, chiar dacă meritul sportiv îi conferea acest drept când a luat Cupa României. Dar atunci nu a avut licență pentru a participa în cupele europene. Acum, la fel ca și anul trecut, avem licență de cupe europene”, a declarat Bălănescu.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ciobotariu, artizanul revenirii lui FC Voluntari

Oficialul grupării ilfovene este conștient de faptul că este foarte greu ca formația pregătită de Liviu Ciobotariu să prindă unul dintre primele două locuri ale play-off-ului din SuperLiga, însă este încrezător că jucătorii vor putea răsturna toate calculele.

ADVERTISEMENT

”Este extrem de greu, dar ne dorim acest lucru și nu mi se pare imposibil. Acum câteva săptămâni am spus că FC Voluntari are capacitatea să se lupte cu orice echipă din România. Sunt convins că băieții vor demonstra pe teren, pentru că mai sunt trei jocuri extrem de grele. Eu îmi doresc foarte mult și cred că și băieții și staff-ul tehnic.

La FC Voluntari este o familie care își dorește performanță. Am trecut sezonul ăsta prin câteva momente extrem de grele, am avut cinci înfrângeri consecutive în 2023, dar Liviu (n.r. – Liviu Ciobotariu) a avut capacitatea să strângă rândurile. În jurul lui s-a creat o familie care își dorește performanță. A avut capacitatea să treacă peste momente nu grele, extrem de grele”, a mai spus Bogdan Bălănescu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT