Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. „Tremura buletinul de Cluj pe el!”. Horațiu Feșnic, ironizat după ce a făcut prăpăd în derby-ul Rapid – FCSB. Video

Horațiu Feșnic a fost desființat în direct la Fanatik Superliga. Centralul făcut praf după derby-ul Rapid - FCSB. Acuze grave la adresa arbitrului din Cluj
26.04.2023 | 11:40
Exclusiv Tremura buletinul de Cluj pe el Horatiu Fesnic ironizat dupa ce a facut prapad in derbyul Rapid  FCSB Video
Exclusiv. Tremura buletinul de Cluj pe el!. Horațiu Feșnic, ironizat după ce a făcut prăpăd în derby-ul Rapid - FCSB. Video
ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic a fost desființat de Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 1-0, iar omul de afaceri a declarat că se retrage din fotbal din cauza lui. Arbitrul a fost pus la zid și în cadrul emisiunii moderate de Ioana Cosma.

Horațiu Feșnic, desființat după Rapid – FCSB: „Absolut nepotrivită delegarea!”

Întrebat de Ioana Cosma cum caracterizează prestația arbitrului de la derby-ul Rapid – FCSB, Alin Buzărin a explodat: „Absolut nepotrivită delegarea! Tremura buletinul de Cluj pe el! Am înțeles că a jucat la CFR Cluj și tatăl său lucrează în cadrul clubului. N-a arbitrat excelent, e un arbitru slab”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Jurnalista crede însă că vinovații sunt de fapt în altă parte: „De ce nu ne întrebăm ce se întâmplă în camera VAR?! Pentru că acolo este problema. Eu poate nu văd pe teren acolo sau poate că nu mi se pare mie intensitatea atât de mare. Mie acolo mi se pare o mare problemă. Că i-a fost frică lui Vidican să-i spună”.

Alin Buzărin și-a continuat atacurile și îl cere pe cel mai bun arbitru român: „Păi și ăia din camera VAR… Vidican nu avea ce să caute acolo! Ai Hațegan, îl trimiți pe-acolo o lună înainte. Bun, meciul din weekend-ul ăsta al lui Răzvan Lucescu a fost arbitrat de un italian. A luat bătaie, l-au înghesuit ăia prin tunel. 

ADVERTISEMENT

Dar italienii s-au uitat pe program și au să trimită și în Grecia. Pentru că este Comisia de Arbitri din România, care deservește fotbalul din toate ligile, este în primul rând un prestator de servicii. Și apoi ne ducem noi prin Kuweit. Nu poți să ai arbitri în al 155-lea campionat”. 

Cine „a comandat” arbitrajul anti-FCSB de la derby-ul cu Rapid: „L-au curățat! A fost mai rău ca pe vremea Cooperativei”

Dumitru Dragomir a oferit declarația zilei în cadrul emisiunii „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”, după problemele de arbitraj de la Rapid – FCSB: „L-au curățat! Nimeni nu vorbește de 11 metri. A luat-o cu mâna în careu ăla de jos. Ce Dumnezeu, uitați-vă bine! Nimeni nu s-a legat de faza aia. A avut FCSB penalty 100%.

ADVERTISEMENT

Federația vrea ca Gigi Becali să ia campionatul când el nu are licență, când nu are antrenor, când dă în Federație? El e naiv. Crede că dacă vorbește la TV sau undeva ăia au vreo jenă? Pe ăia îi doare la pălărie, din contră. Apasă pe accelerație.

Dacă el ia campionatul dă peste cap toată Școala de Antrenori din această țară. Dă toate sancțiunile împotriva Stelei și reglează niște lucruri”, a mai spus fostul președinte al LPF.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT