Fotbal international

Un fost dinamovist ATACĂ: “Cei din conducere m-au DEZAMĂGIT!”

Constantin Nica este unul dintre cei mai promiţători fundaşi de bandă români. Jucătorul în vîrstă de 22 de ani va reveni în această vară la Atalanta, după un sezon în care a fost...
25.06.2015 | 17:51
Un fost dinamovist ATACA Cei din conducere mau DEZAMAGIT
ADVERTISEMENT

Constantin Nica este unul dintre cei mai promiţători fundaşi de bandă români. Jucătorul în vîrstă de 22 de ani va reveni în această vară la Atalanta, după un sezon în care a fost împrumutat la Cesena. A jucat doar 8 meciuri în sezonul trecut, însă speră să prindă mai multe meciuri în noua stagiune. 

Jucătorul crescut de Dinamo a vorbit pentru FANATIK.RO despre cei doi ani petrecuţi în Serie A, despre ofertele pe care le-a avut în această vară, dar şi despre viitorul său.

ADVERTISEMENT

“Am avut oferte din Liga 1, dar vreau să joc afară!”

– Salut Costi! A expirat împrumutul tău la Cesena. Unde vei juca în sezonul viitor?

În proporţie de 99% voi evolua la Atalanta. Peste două săptămîni mă întorc în Italia şi mă voi cunoaşte cu noul antrenor. Pe urmă o să fie un cantonament cu echipa. Am vorbit cu cei de acolo şi cît am fost la Cesena, s-au interesat de mine, în principiu voi continua în Serie A.

– Ai mai avut oferte în această vară?

Da, am mai fost căutat. Am avut cîteva oferte de la echipe din Liga 1, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Nu vreau să mă întorc în ţară şi viitorul meu e la Atalanta.

ADVERTISEMENT

“Sînt dezamăgit de conducere!” 

– Cum caracterizezi sezonul tău la Cesena?

A fost o experienţă extraordinară. Am cunoscut mulţi băieţi de mare valoare, cu o mare experienţă. Am avut multe de învăţat de la ei şi nu îmi pare rău că am jucat un sezon la Cesena.

– Ai jucat puţin totuşi…

Da, e adevărat. Sincer să spun, cei de la Cesena au vrut să folosească jucători pe care îi aveau în proprietate, să le crească cota ca să îi poată vinde. Luau încă din calcul retrogradarea şi vroiau să scoată nişte bani, probabil. Am fost dezamăgit de cei din conducere. Eu, ca jucător care am venit împrumut nu aveam nici o şansă să joc meci de meci.

ADVERTISEMENT

“Rednic e antrenor foarte bun şi cred că va avea rezultate!” 

– Te întorci la Atalanta. Ce obiective ai în acest sezon?

Vreau să joc cît de multe meciuri pot. Vreau să adun partide în picioare. Voi avea concurenţă. Plecăm în două săptămîni în cantonament şi sîntem mulţi fundaşi dreapta (rîde). Dar, am încredere în mine şi sînt sigur că voi avea şansa să joc.

– Ce părere ai de noile schimbări de la Dinamo?

Au fost multe schimbări întradevăr. Vorbesc cu foştii mei colegi şi atmosfera e foarte bună la club, acum sînt în cantonament. Îl ştiu şi pe domnul Rednic, e un antrenor foarte bun, cu experienţă în Liga 1 şi cred că va avea rezultate în noul sezon.

ADVERTISEMENT

 704.000 de euro e cota de piaţă a lui Constantin Nica

8 meciuri a jucat Nica la Cesena în sezonul 2014-2015

1,2 milioane de euro a plătit Atalanta în schimbul jucătorului român

Tags: