Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Vestea pe care o așteaptă toți fanii dinamoviști vine de la Cristi Borcea. „Dacă nu vrea Patrick, atunci voi fi eu!”. Video

Cristi Borcea a dezvăluit că fiul său, Patrick, este hotărât să se implice la Dinamo. Dacă nu o va face el, fostul acţionar a promis că va reveni ca sponsor.
30.04.2023 | 09:57
Exclusiv Vestea pe care o asteapta toti fanii dinamovisti vine de la Cristi Borcea Daca nu vrea Patrick atunci voi fi eu Video
Ce a spus Cristi Borcea despre ultima mutare reușită de Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să revină cât mai repede în elita fotbalului românesc după ce, în 2022, a retrogradat pentru prima dată în istorie. “Câinii” sunt pe loc de baraj, însă Cristi Borcea este convins că echipa va deveni din nou o forţă după ce va fi construit noul stadion.

Vestea pe care o așteaptă toți fanii dinamoviști vine de la Cristi Borcea: “Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut”

Patrick Borcea, fiul omului de afaceri, vrea să se implice în acţionariatul lui Dinamo, iar Cristi Borcea a declarat la FANATIK SUPERLIGA că dacă fiul său nu o va face, cu siguranţă va deveni el un sponsor important:

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali s-a dus mai mult spre familie şi biserică. Ce spune că poate să se retragă, eu îl cred în stare. Ştiu cel mai bine pentru că sunt printre cei mai apropiaţi oameni de Gigi Becali. 

Nu mă interesează nimic din fotbal. Am trecut prin prea multe şi eu sunt un tipicar şi mereu m-am bătut pentru locul 1, să câştig tot timpul. Patrick îmi spune mereu: «Tati, când facem stadionul, vreau să facem!».

ADVERTISEMENT

Tati, nu există locul doi la Dinamo. M-a învățat nea Cornel de când am venit, din 1995. Am fost pe locul 14, nu știu ce m-ați întrebat și am vorbit. M-a tras deoparte și mi-a spus: «Ieși când o să câștigi un campionat. Locul doi la Dinamo nu există!».

Este în Liga 2 și asta este. Trebuie să facă stadionul și atunci va fi altă situație. Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut. Dar, o să i-l dau pe Tică Dănilescu, pe Buduru, pe nea Cornel Dinu și, dacă vrea… 

ADVERTISEMENT

Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul”

Eu, nu! Eu vreau să vin la lojă, la meciurile importante. Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul. Vreau să vin doar la meciuri. 

Când am ieșit în 2011 ne-am bătut pentru campionat. L-am pierdut pe Chiricheș, pe Popa, pe Pârvulescu, toţi au ajuns la FCSB. Era şi Chipciu. Asta înseamna că nu ne batem la titlu şi am hotărât să mă retrag.

ADVERTISEMENT

Este cea mai mare perioadă de glorie din istoria lui Dinamo. Am fost echipa deceniului: 2000-2010. Regretele nu sunt numai cu Lazio, cu Urziceniul…”, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT