Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Vestea pe care o așteaptă toți fanii dinamoviști vine de la Cristi Borcea. „Dacă nu vrea Patrick, atunci voi fi eu!”. Video

Cristi Borcea a dezvăluit că fiul său, Patrick, este hotărât să se implice la Dinamo. Dacă nu o va face el, fostul acţionar a promis că va reveni ca sponsor.
30.04.2023 | 09:57
Exclusiv Vestea pe care o asteapta toti fanii dinamovisti vine de la Cristi Borcea Daca nu vrea Patrick atunci voi fi eu Video
Ce a spus Cristi Borcea despre ultima mutare reușită de Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo speră să revină cât mai repede în elita fotbalului românesc după ce, în 2022, a retrogradat pentru prima dată în istorie. “Câinii” sunt pe loc de baraj, însă Cristi Borcea este convins că echipa va deveni din nou o forţă după ce va fi construit noul stadion.

Vestea pe care o așteaptă toți fanii dinamoviști vine de la Cristi Borcea: “Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut”

Patrick Borcea, fiul omului de afaceri, vrea să se implice în acţionariatul lui Dinamo, iar Cristi Borcea a declarat la FANATIK SUPERLIGA că dacă fiul său nu o va face, cu siguranţă va deveni el un sponsor important:

ADVERTISEMENT

“Gigi Becali s-a dus mai mult spre familie şi biserică. Ce spune că poate să se retragă, eu îl cred în stare. Ştiu cel mai bine pentru că sunt printre cei mai apropiaţi oameni de Gigi Becali. 

Nu mă interesează nimic din fotbal. Am trecut prin prea multe şi eu sunt un tipicar şi mereu m-am bătut pentru locul 1, să câştig tot timpul. Patrick îmi spune mereu: «Tati, când facem stadionul, vreau să facem!».

ADVERTISEMENT

Tati, nu există locul doi la Dinamo. M-a învățat nea Cornel de când am venit, din 1995. Am fost pe locul 14, nu știu ce m-ați întrebat și am vorbit. M-a tras deoparte și mi-a spus: «Ieși când o să câștigi un campionat. Locul doi la Dinamo nu există!».

Este în Liga 2 și asta este. Trebuie să facă stadionul și atunci va fi altă situație. Patrick o să se implice în momentul în care va fi stadionul gata. Și o să îl ajut. Dar, o să i-l dau pe Tică Dănilescu, pe Buduru, pe nea Cornel Dinu și, dacă vrea… 

ADVERTISEMENT

Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul”

Eu, nu! Eu vreau să vin la lojă, la meciurile importante. Dacă nu se va implica Patrick, voi fi eu un sponsor important, când va fi gata stadionul. Vreau să vin doar la meciuri. 

Când am ieșit în 2011 ne-am bătut pentru campionat. L-am pierdut pe Chiricheș, pe Popa, pe Pârvulescu, toţi au ajuns la FCSB. Era şi Chipciu. Asta înseamna că nu ne batem la titlu şi am hotărât să mă retrag.

ADVERTISEMENT

Este cea mai mare perioadă de glorie din istoria lui Dinamo. Am fost echipa deceniului: 2000-2010. Regretele nu sunt numai cu Lazio, cu Urziceniul…”, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink