Sport

EXCLUSIV / Vizita anului la Jilava! Preşedintele a mers la Popescu

Chiar dacă a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul "Transferurilor", Gică Popescu continuă să reprezinte un etalon pentru...
08.04.2015 | 13:43
EXCLUSIV  Vizita anului la Jilava Presedintele a mers la Popescu
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a fost condamnat la trei ani, o lună şi zece zile pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul “Transferurilor”, Gică Popescu continuă să reprezinte un etalon pentru fotbalul mondial, dar mai ales pentru istoria unuia dintre cele mai iubite cluburi din lume, Barcelona.

Lider al Barcelonei între 1995 şi 1997, Gică Popescu a bifat 68 de meciuri şi a marcat nouă goluri la formaţia lui Messi şi, în calitate de căpitan, a ridicat Cupa Spaniei deasupra capului, în stagiunea 1996-1997. Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi din istoria clubului blaugrana,  Popescu are parte în continuare de recunoştinţa oficialilor spanioli, chiar dacă a fost condamnat în cel mai mare dosar din fotbalul mioritic instrumentat de procurorii români.

ADVERTISEMENT

“În timp ce Mihai Stoica are parte de vizite doar din partea lui Cătălin Făiniş (n.red. ofiţerul de presă al Stelei) şi al jucătorilor din echipa care atingea semifinalele Cupei UEFA, cu Midllesbrough, Gică Popescu a fost vizitat de unul dintre cei mai importanţi oameni ai fotbalului mondial”, au precizat sursele autorizate FANATIK.RO din cadrul închisorii Jilava.

Preşedintele Barcelonei, în vizită la Jilava!

În urmă cu cîteva săptămîni, deţinuţii de la închisoarea unde sînt închişi Gică Popescu şi Mihai Stoica au avut parte de o mega surpriză. Fostul căpitan al Barcelonei şi al naţionalei a fost chemat la “vorbitor” avînd parte de o vizită din partea celui mai important om din cadrul clubului spaniol. Zvonul a circulat repede în interiorul închisorii, iar numele persoanei aflate în România a stîrnit un val de simpatie şi respect pentru cel poreclit “Baciul”.

ADVERTISEMENT

“În 20 de minute, toţi deţinuţii ştiau că în vizită la Gică Popescu este preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, care a venit special pentru a-l vizita pe fostul căpitan al grupării din Catalunia. Atît deţinuţii, cît şi gardienii au rămas şocaţi, este o vizită pe care nu ai ocazia să o vezi zilnic. Din păcate, nimeni nu a putut să îşi facă o amintire cu oficialul spaniol, regulile închisorii sînt strice şi nu se abate de la ele nici măcar comandantul închisorii”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Bartomeu, probleme ca “Baciul”

Preşedinte interimar în acest moment la Barcelona, cel puţin pînă în vară, cînd vor fi organizate alegeri pentru postul descoperit în urma demisiei lui Sandro Rosell, Jose Maria Bartomeu se află în plină anchetă organizată de autorităţile spaniole în cazul mutării lui Neymar jr. în Catalunia. Judecătorii au acceptat cererea procurorilor, care au acuzat în dreptul lui Bartomeu o evaziune fiscală de 2,8 milioane euro. Frauda de care sînt acuzaţi atît Bartomeu, cît şi Rosell e de 30 de milioane euro, catalanii declarînd mult mai puţin decît suma reală a trecerii lui Neymar pe Camp Nou, 94,9 milioane euro! Chiar dacă era anunţat să înceapă pe 13 februarie, conform surselor din presa spaniolă, primul termen va fi de abia în toamnă!

ADVERTISEMENT

14 milioane euro este suma totală pe care condamnaţii din Dosarul “Transferurilor” trebuie să o achite statului

Citeşte: VIDEO / Imagini SENZAŢIONALE cu Becali la Muntele Athos!

Anunţul MOMENTULUI! TVA-ul SCADE de la 1 iunie!

Cum se spune “Paşte fericit” în alte limbi

Loteria Română, anchetată pentru fraudă! Conturile au fost blocate

BBC, decizie de ULTIMĂ ORĂ în legătură cu Jeremy Clarkson: Revine pe sticlă

Mihaela Rădulescu, sancţionată dur? Ce amendă riscă să primească

ZILE LIBERE 2015. Află care sunt următoarele sărbători legale

FOTO / Inna a fost prinsă în sfîrşit cu iubitul! E un american bogat

Fotbalistul care şi-a ucis iubita, CONDAMNAT la închisoare

 

 

 

 

 

Tags: