News

Experiență de coșmar pe litoralul românesc, pentru jurnalistul Claudiu Lucaci: ”Prețuri de Coasta de Azur”

Jurnalistul Claudiu Lucaci a explicat recent că experiența negativă avută la un mare hotel din Năvodari l-a convins să evite litoralul românesc în viitor.
15.06.2022 | 00:21
Experienta de cosmar pe litoralul romanesc pentru jurnalistul Claudiu Lucaci Preturi de Coasta de Azur
Claudiu Lucaci a fost foarte dezamăgit de calitatea serviciilor hotelului din Năvodari. Foto: facebook.com/claudiu.lucaci
ADVERTISEMENT

Jurnalistul care la un moment dat a ocupat și funcția de consul general al Ministerului Afacerilor Externe la New York a fost foarte dezamăgit de calitatea serviciilor hotelului din Năvodari.

Pe litoralul românesc, prețuri ca pe Coasta de Azur

Mai mult, Claudiu Lucaci a evidențiat și prețurile foarte mari practicate la hotelul respectiv. În acest sens, el a comparat tarifele de la Năvodari cu acelea dintr-o renumită stațiune din Franța.

ADVERTISEMENT

Nu au fost singurele surprize negative întâlnite la hotelul din Năvodari. Se pare că jurnalistul nu a avut parte nici măcar de liniște, având în vedere organizarea unui concert rock chiar în zona în care era cazat.

În acest context, Claudiu Lucaci a declarat că nu înțelege lipsa de respect a conducerii  hotelului pentru turiștii care au plătit sume importante pentru servicii all-inclusive.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă jurnalistul care a făcut carieră la TVR a ajuns la concluzia că ar fi trebuit să învețe din alte experiențe negative avute pe litoralul românesc în trecut.

Bani aruncați aiurea și multă frustrare

Am cedat impulsului de a refuza pe viață o vacanță cât de mică pe litoralul românesc. Se întamplă rar să-mi încalc promisiunea bazată pe numeroasele experiențe proaste, pe banii aruncați aiurea și pe frustrarea provocată de serviciile neconforme. Așa că, am ajuns să-mi întăresc convingerea că trebuie evitată orice ofertă îmbietoare, dar înșelătoare și orice promisiune de calitate.

ADVERTISEMENT

La cel mai mare resort all-inclusive, situat în Năvodari, am primit de toate: mâncare făcută la repezeală, facilități de plajă la jumătate, apă rece în piscină, prețuri de Coasta de Azur. În plus, fără să fiu prevenit, m-am trezit la cazare cu acces liber la un festival de motocicliști. Asta a fost surpriza pe care o aflai după ce ajungeai la hotel.

Un sejur dominat de concertul unor trupe rock care și-au făcut datoria pe scena timp de 12 ore, până dimineața. Vă imaginați cum și-au petrecut vacanța sute de familii cu copiii lor? O ofertă pe care o poți avea doar în România, pe Litoral, acolo unde toată lumea te jupoaie de bani și te înșeală pentru bani”, a scris Claudiu Lucaci pe Facebook.

ADVERTISEMENT