Life

Experții au analizat chipul Madonnei. Câte intervenții estetice ar avea, de fapt, diva: „Le-a dus prea departe”

Fanii au fost contrariați de ultimele apariții ale Madonnei, întrebându-se de ce chipul său pare înghețat. Un expert a lămurit ce intervenții chirurgicale ar putea avea.
13.10.2022 | 14:11
Chipul Madonnei ar putea fi rezultatul a nouă intervenții estetice. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Madonna și-a șocat fanii cu ultimele sale apariții. Mulți au spus că aspectul său fizic este ciudat și că, cel mai probabil, se datorează intervențiilor chirurgicale plastice și procedurilor cosmetice. Specialiștii au explicat care ar putea fi, de fapt, modificările pe care Madonna le-a făcut în zona feței.

Ce operații estetice ar putea avea Madonna. Experții au analizat chipul celebrei artiste

În vârstă de 64 de ani, Madonna continuă să șocheze prin aparițiile și comportamentul său. La ziua sa de naștere s-a sărutat cu o altă femeie în văzul tuturor și, recent, a publicat pe TikTok un videoclip controversat prin care dezvăluia că face parte din comunitatea LGBT.

ADVERTISEMENT

De altfel, starul internațional ar avea o relație amoroasă cu un bărbat mai tânăr cu aproape 40 de ani. Prin aceste acțiuni, dar și pentru aspectul său fizic, Madonna a atras numeroase critici din partea publicului.

Pe rețelele sociale, oamenii îi transmit prin intermediul comentariilor că arată „ciudat” sau că fața sa pare de-a dreptul înghețată și transformată de operații estetice și tratamente cosmetice. Mai mult, unii consideră că din vechea artistă a rămas acum doar o aparență.

ADVERTISEMENT

Specialiștii în astfel de intervenții au analizat cu atenție chipul celebrei cântărețe și au spus care sunt posibilele modificări pe care Madonna le-ar fi putut aduce înfățișării sale. De altfel, chiar și experții sunt de părere că, pe alocuri, diva a exagerat.

„Se pare că Halloween-ul a venit puțin mai devreme. Acum are o formă de V cu adevărat exagerată”, a declarat renumitul chirurg plastician dr. Ramtin Kassir pentru Page Six, despre forma feței artistei.

ADVERTISEMENT

Dr. Ehsan Ali, CEO al Beverly Hills Concierge Doctor and Urgent Care, a spus, de asemenea, că a fost surprins să vadă una din ultimele fotografii publicate de Madonna în mediul online.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

Madonna ar putea avea și o rinoplastie

Medicul a enumerat nu mai puțin de nouă intervenții chirurgicale pe care crede că Madonna și le-a făcut. Totodată, specialistul este de părere că artista a apelat și la bisturiu.

ADVERTISEMENT

„Cu siguranță a avut un lifting facial. Puteți vedea că pielea ei este trasă înapoi și strânsă, fără piele lăsată și fără riduri. Un lifting alterează și forma ochilor, ceea ce poți vedea în imaginea ei, ochii ei par trași înapoi”, a spus medicul.

Dr. Ehsan Ali a afirmat, de asemenea, că Madonna ar putea avea și o rinoplastie, informație susținută și de Kassir, unul din specialiștii în domeniu de la Hollywood. El a observat că „nasul pare prea îngust, cu vârful ascuțit”. În plus, vedeta și-ar fi umplut ridurile cu botox.

Dr. Ali crede că pomeții Madonnei sunt „complet diferiți” față de când era mai tânără și par „mult mai proeminenți”, ceea ce ar putea fi rezultatul unei augmentări.

Medicul asociat Pamela Weinberger, de la Plump Cosmetics and Injectables din Miami, este la rândul său de părere că excesul de volum din obraji îi modifică Madonnei „structura osoasă minunată”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madonna (@madonna)

O altă procedură care ar fi putut duce la aspectul nenatural al vedete ar fi una la nivelul sprâncenelor, care fac ca și linia părului să pară „împinsă în spate”.

Weinberger a mai adăugat că, cel mai probabil, Madonna și-a subțiat maxilarul cu ajutorul botoxului, însă Dr. Ali crede că forma actuală a feței solistei a fost obținută prin metode mai drastice.

„La vârsta ei, pielea slăbită în jurul gâtului este obișnuită, iar faptul că are maxilarul curat îmi arată că a avut liposucție sub bărbie și un lifting al gâtului”, spune el.

Madonna ar trebui să plătească în jur de 30.000 de dolari pentru a reveni la vechea înfățișare

Pamela Weinberger a observat că Madonna ar mai putea avea injecții de umplere și în tâmple și a concluzionat că, pentru a-și corecta aspectul și a reveni la vechea înfățișare, ar trebui să plătească 30.000 de dolari.

„În general, pare că a dus intervențiile chirurgicale plastice și procedurile estetice puțin prea departe”, a concluzionat Kassir.

ADVERTISEMENT