Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Explicație pentru decizia lui Șucu să meargă la Craiova și să mânânce parizer cu fanii. „A vrut să repare el”

Mihai Stoichiță a găsit o explicație pentru decizia lui Dan Șucu. Oficialul FRF știe de ce acționarul din Giulești a mers cu suporterii la Craiova și a mâncat parizer.
02.04.2024 | 17:53
Explicatie pentru decizia lui Sucu sa mearga la Craiova si sa manance parizer cu fanii A vrut sa repare el
Explicație pentru decizia lui Șucu să meargă la Craiova și să mânânce parizer cu fanii. „A vrut să repare el”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Corsicanu l-a invitat pe Dan Șucu în galeria giuleștenilor pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar acționarul de la Rapid nu a stat mult pe gânduri. Acesta a mers în autocar cu suporterii din Giulești și a mâncat parizer pe capota mașinii în drumul spre Bănie, iar Mihai Stoichiță a comentat decizia lui.

Mihai Stoichiță, explicație pentru decizia lui Șucu să meargă la Craiova și să mânânce parizer cu fanii. „A vrut să repare el”

Suporterii din Giulești au trăit o experiență incredibilă în drumul către Cetatea Băniei lângă Dan Șucu. Acționarul Rapidului a mers în autocar, iar pe drum s-a oprit lângă fani și a mâncat parizer pe capota mașinii.

ADVERTISEMENT

Totuși, Dan Șucu și suporterii celor de la Rapid București s-au întors dezamăgiți după derby-ul cu Universitatea Craiova. Mihai Stoichiță spune că acționarul din Giulești a vrut să facă uitat ultimul episod cu galeria formației sale.

„Mica dramă fotbalistică este o mare dramă fotbalistică, pentru că au jucat în superioritate numerică timp de 50 de minute. Bergodi poate a fost neinspirat, dar nu știu dacă a greșit el. Dacă stau bine să mă uit, golurile primite sunt primite cu doi mijlocași la închidere.

ADVERTISEMENT

Mitriță a venit direct pe ei și a strecurat mingea, deși erau în superioritate numerică. Este greșeala lui Bergodi când tu nu pui presiune pe Mitriță, să îi închizi vederea. Nu este bietul Șucu, este marele Șucu. Să se obișnuiască, nu este tot timpul lapte și miere în viață.

Cred că domnul Șucu s-a gândit bine la ce a vrut să facă în mijlocul galeriei, cred că el a vrut să repare și să facă uitată prestația galeriei din meciul cu Farul. M-am gândit de multe ori de ce face asta”, a spus Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, dezvăluiri după Universitatea Craiova – Rapid: „Mi-am lăsat băiatul acasă plângând!”

Dan Șucu a avut un mesaj emoționant după Universitatea Craiova – Rapid București, scor 2-1. Acționarul majoritar din Giulești a dezvăluit că și-a lăsat băiatul plângând acasă, după un meci jucat la juniorii giuleștenilor.

„Nu a fost o zi tristă, a fost o zi îngrozitor de tristă pentru mine culminând cu tot ceea ce s-a întâmplat la Craiova. Am început ziua prost. La prânz a fost un meci al echipelor la categoria lor de vârstă, unde a evoluat și băiatul meu.

ADVERTISEMENT

Rapidul a condus cu 2-0 pe Farul aproape tot meciul și au fost egalați pe final. Ultimul gol l-au luat în minutul 94. Băiatul meu a fost extrem de afectat. De aceea, nici nu a vrut să mai meargă cu mine la Craiova.

L-am lăsat acasă plângând și foarte supărat de ce s-a întâmplat cu Farul. El e foarte ambițios și a pus mult la suflet faptul că nu au reușit să o bată pe Farul și că au fost egalați în minutul 94. 

Mi-am lăsat băiatul acasă în lacrimi și am plecat cu inima strânsă spre Craiova. Acolo am avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Fotbalul nu a fost bun cu mine sâmbătă. Asta este viața și bineînțeles mergem mai departe”, a spus Șucu.

DESTAINURILE lui Dan Sucu | Ce VINA are Cristiano Bergodi! U Craiova - Rapid 2-1

ADVERTISEMENT