Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Explicații pentru eșecurile rușinoase ale Universității Craiova: „Arată ca o nou promovată! Jucători plafonați, prea bine plătiți!”. Video Exclusiv

Dănuț Lupu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre eșecul clar pe care Universitatea Craiova l-a suferit la Ovidiu, 1-2 cu Farul.
07.02.2023 | 11:57
Explicatii pentru esecurile rusinoase ale Universitatii Craiova Arata ca o nou promovata Jucatori plafonati prea bine platiti Video Exclusiv
Jucătorii Universității Craiova au avut o prestație mult sub așteptări la Ovidiu și au pierdut meciul cu Farul. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul Constanța este din nou lider în SuperLiga după ultimul meci al etapei a 24-a. Echipa lui Gheorghe Hagi s-a impus de o manieră categorică, după ce a dominat în special în prima repriză.

Dănuț Lupu, uimit de prestația foarte dezamăgitoare pe care a avut-o Universitatea Craiova la Ovidiu: “A arătat ca o echipă nou-promovată”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu s-a arătat total dezamăgit de ceea ce a arătat echipa lui Eugen Neagoe. Fostul mare jucător al lui Dinamo și Rapid spune că Universitatea Craiova a arătat ca o echipă nou promovată.

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut Craiova ca o echipă nou-promovată. Primele 45 de minute am zis că Farul joacă singură. Nu știu ce să întâmplă acolo, cred că au o problemă de vestiar și nu de antrenori.

S-au schimbat prea mulți antrenori, deci nu acolo e problema. Nu sunt jucători răi, dar dacă nu au rezultate și nu reușesc nimic. Sunt prea bine plătiți și nu se întâmplă nimic când au probleme”, a spus Dănuț Lupu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Dănuț Lupu vede o greșeală de strategie din partea lui Mihai Rotaru, care a anunțat că se retrage în vară de la Universitatea Craiova

Dănuț Lupu crede că Mihai Rotaru nu ar fi trebuit să anunțe că se retrage de la Universitatea Craiova: “Poate să fie și problema că a zis că vrea să plece în vară. Jucătorii nu își mai dau interesul. Rotaru nu a spus că dacă ia campionatul rămâne, a spus că oricum pleacă. E greșit mai ales știind rivalitatea dintre echipele de la Craiova”.

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Robert Niță a lăudat Universitatea Craiova la nivel de conducere: “La Craiova era timpul să se schimbe jucătorii. Ei au un obiectiv pe care nu îl ating niciodată. Din punctul meu de vedere, echipa lui Rotaru este cea mai bine organizată echipă din prima divizie”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș crede că jucătorii fac o mare greșeală dacă se lasă influențați de anunțul lui Rotaru: “Probabil că a spus-o de acum ca să nu anunțe în ultima clipă. Oricum, jucătorii ar trebui să lupte să ia campionatul. Și dacă pleacă Rotaru, poate pleacă și ei”, a spus și Florin Gardoș la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dănuț Lupu îl vrea pe Gheorghe Hagi campion în SuperLiga. Și are și o echipă pe care nu vrea să o mai vadă pe primul loc: “Să ia campionatul oricine, dar nu CFR Cluj”

Mă bucur pentru Gică, în schimb. Îmi doresc să ia campionatul oricine în afară de CFR Cluj. Nu am nimic cu ei, dar sunt adeptul jucătorilor români, nu al străinilor. 

ADVERTISEMENT

Farul Constanța a învins pe Universitatea Craiova, scor 2-1, după golurile marcate de Mazilu și Larie, din penalty, respectiv Nistor. După acest rezultat, echipa antrenată de Gheorghe Hagi revine pe primul loc în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Farul, care etapa trecută a învins pe FCSB, are 54 de puncte după 24 de etape. Cu unul mai mult decât a doua clasată, CFR Cluj. Rapid are 45 de puncte, FCSB a ajuns la 44, în vreme ce Universitatea Craiova rămâne cu 41 de puncte.

Universitatea Craiova, partidă complicată și în următoarea etapă de SuperLiga. Va înfrunta campioana CFR Cluj. Farul, veste bună de la TAS

Pentru Universitatea Craiova urmează o nouă partidă complicată în următoarea etapă din SuperLiga. Va juca împotriva campioanei CFR Cluj pe propriul teren. În vreme ce Farul va juca pe terenul celor de la FC Argeș.

După revenirea pe primul loc în SuperLiga, Gheorghe Hagi a mai primit o veste bună în această dimineață. Farul a câștigat la TAS și va putea juca în ediția viitoare de cupe europene.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.