Life

Exploit vs What’s Up la gala RXF. Cine a ieşit învingător din lupta în cușcă – Update

Exploit și cântărețul What’s Up sunt adversari la gala RXF. Care dintre cei doi pleacă acasă fiind marele câștigător al competiției.
27.09.2022 | 22:37
Exploit vs Whats Up la gala RXF Cine a iesit invingator din lupta in cusca  Update
Exploit și What’s Up, adversari la gala RXF. Care dintre cei doi pleacă acasă câștigător. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
27-09-2022
19:39

What’s UP l-a bătut pe Exploit

What’s UP l-a trimis la podea pe Exploit în debutul reprizei a doua cu o lovitură la corp şi a continuat, apoi, să-l lovească, făcându-l pe acesta să cedeze.

Fostul component al trupei 5GANG și interpretul pe numele său real Marius Marian Ivancea se luptă în gala RXF care va avea loc săptămâna viitoare, marți, 27 septembrie 2022. Cine va ieși învingător din cuşcă, puteţi afla de pe FANATIK, care vă va ţine la curent cu desfăşurarea galeri.

Exploit și What’s Up, adversari la gala RXF. Care dintre cei doi pleacă acasă câștigător

Exploit și What’s Up sunt adversari la gala RXF. Înainte de a ajunge să lupte în adevăratul sens al cuvântului cei doi și-au aruncat vorbe grele. Tânărul în vârstă de 24 de ani este încrezător în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cunoscutul vlogger, pe numele său din buletin Andrei Lupu, a observat deja care sunt punctele slabe ale adversarului său și nu se gândește deloc că va ieși învins din cușcă, ci dimpotrivă.

„Nu înțeleg cui i-ar fi teamă de adversarul meu, adică mă bat cu un chior. Poate mă confundă cu arbitru”, a declarat fostul membru al formației 5GANG, pentru reprezentanții galei, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

La polul opus, What’s Up a recunoscut că are nevoie de toată susținerea din lume pentru că în momentul de față nu este încurajat de cei dragi. Vedeta le-a cerut fanilor să-i fie alături.

„Prietenii mei au o părere foarte proastă despre această luptă, consideră că nu am ce căuta aici și că m-am pus la mintea unui copil și că ar trebui să-mi văd de muzică.

ADVERTISEMENT

Deci, prietenii mei nu mă prea susțin. Așadar, dragii mei, susțineți-mă voi”, a completat la rândul său artistul.

Exploit și What’s Up, în aceeași cușcă în gala RXF

Exploit și What’s UP se vor afla în aceeași cușcă în gala RXF peste numai câteva zile. Cei doi se pregătesc intens pentru lupta pe care urmează să o vadă o țară întreagă. Vloggerul face antrenamente zilnice și spune că este organizat.

ADVERTISEMENT

A învățat foarte multe lucruri de la antrenorii săi. Și-a schimbat programul de somn, iar weekend-urile sunt rezervate pentru recuperare și munca de la studio pe care nu o neglijează chiar dacă este focusat pe luptă.

Mai sunt doar câteva zile până când artistul de 24 de ani și What’s UP vor ajunge în ring. Și nu sunt singurii bărbați care au decis să-și încerce norocul în show-ul pay-per-view pentru care pasionații și-au cumpărat deja bilete.

ADVERTISEMENT
Tags: